Tour de Ville fietskoeriers B.V.

Bedankt voor jullie diensten!

S&H Cosmetics BV

Snel, inzichtelijk en ruim gedocumenteerd. Wij konden op basis van de HR Navigator snel een besluit nemen welke Arbo dienst voor ons het beste aan voelt om mee in zee te gaan.

Automaterialen Centrum Zeist

Het is prettig om als zoekende vooraf informatie op een beknopte en duidelijke manier te kunnen inwinnen. Ook is de telefonische bereikbaarheid heel prettig. Indien gewenst wordt je bij de hand... Het is prettig om als zoekende vooraf informatie op een beknopte en duidelijke manier te kunnen inwinnen. Ook is de telefonische bereikbaarheid heel prettig. Indien gewenst wordt je bij de hand genomen om duidelijkheid te scheppen.

TSA Safety Services BV

Prima manier om een offerte-ronde te initialiseren.

MFO

Prima vooronderzoek. Mooi overzichtelijk. Info komt wel erg dicht tegen de geplande gesprekken binnen.

Onior Group BV

Zeer waardevol. De 3 voorgestelde partijen waren allemaal geschikt om als Arbo dienst mee te werken. Door het invullen van de vragenlijst hebben wij als organisatie goed kunnen aangeven wat onze... Zeer waardevol. De 3 voorgestelde partijen waren allemaal geschikt om als Arbo dienst mee te werken. Door het invullen van de vragenlijst hebben wij als organisatie goed kunnen aangeven wat onze wensen waren en het overzicht en mails met tips die wij hebben ontvangen waren heel handig en waardevol tijdens de gesprekken. Er zijn zoveel aanbieders op de markt, maar door jullie input hebben wij heel veel tijd kunnen besparen en snel kunnen schakelen.

PI&Q

Fijn dat er in de wirwar van mogelijkheden een lijn wordt aangegeven. Zeker gezien het feit dat ik niet eens onze eigen situatie overzag. Heel erg behulpzaam. Begrijp ook dat de diensten overuren... Fijn dat er in de wirwar van mogelijkheden een lijn wordt aangegeven. Zeker gezien het feit dat ik niet eens onze eigen situatie overzag. Heel erg behulpzaam. Begrijp ook dat de diensten overuren draaien met deze aanvragen. Hartelijk dank voor de moeite!

Plasma Servce BV

Snel en doeltreffend een aantal goede aanbiedingen.

SUEZ Recycling & Recovery Netherlands

(Bewerkt)

De HR Navigator heeft ons goed geholpen om een 1e selectie te maken. Natuurlijk ben je er dan nog niet, maar de basis ligt er. We gaan met veel vertrouwen de 2e ronde gesprekken in met de twee... De HR Navigator heeft ons goed geholpen om een 1e selectie te maken. Natuurlijk ben je er dan nog niet, maar de basis ligt er. We gaan met veel vertrouwen de 2e ronde gesprekken in met de twee overgebleven kandidaat aanbieders en rekenen op een voor ons goede afloop.

Rentokil Initial

(Bewerkt)

Wat wij zoeken is blijkbaar lastig. HR Navigator heeft 1 arbodienst gevonden die aan onze eisen voldoet.