Stichting wonen op de Dannenberg

Dankzij HR Navigator op praktische wijze, vlot een arbodienst gevonden die aansluit bij onze wensen en werkwijze

The Attention Group B.V.

Met de kennis die we hebben verkregen door uw advies en workshop gaan wij vol vertrouwen een contract aan met onze nieuwe arbo-dienst

Stichting Mondzorg

Het is goed uitgezocht en helpt om gedachten te bepalen. Het schematisch overzicht is heel prettig en helpt.
Een van de geselecteerde arbodiensten lag wel heel van de wensen af en soms te duur. Dat maakte wel dat er maar 1 van de 3 echt een goede optie is.

Reactie HR Navigator B.V.:

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het vinden van een passende arbodienst. Het is altijd jammer om te horen wanneer de klik met een andere partij niet aanwezig was.

stof&wol

Op zich vriendelijk gehplpen, jammer dat ik geen gegevens heb gehad van de betreffende arbo dienstverlener om contact et hen op te nemen...

TKB

De snelheid waarmee HR Navigator schakelde vond ik bewonderingswaardig. Binnen een dag na het invullen van de scan werd ik al telefonisch benaderd voor een verdiepend interview. Op basis daarvan heb... De snelheid waarmee HR Navigator schakelde vond ik bewonderingswaardig. Binnen een dag na het invullen van de scan werd ik al telefonisch benaderd voor een verdiepend interview. Op basis daarvan heb ik drie zeer bruikbare offertes ontvangen. De drie partijen die zijn voorgesteld sluiten goed aan op onze wensen. Ik verwacht dat we met een van deze partijen een contract zullen sluiten. Heel prettig hoe HR Navigator ons werk uit handen heeft genomen en zo'n degelijke voorselectie heeft gemaakt in het woud van aanbieders. Heeft ons enorm veel tijd gescheeld.

Transport en Logistiek Nederland (TLN)

Goed, prettige samenwerking! Ze wilden eerst uitgebreid informatie van ons als organisatie weten zodat ze de selectie zo goed als mogelijk konden laten aansluiten bij onze wensen. Hier is ook goed... Goed, prettige samenwerking! Ze wilden eerst uitgebreid informatie van ons als organisatie weten zodat ze de selectie zo goed als mogelijk konden laten aansluiten bij onze wensen. Hier is ook goed naar geluisterd, wat de dienstverlening dus in zo verre verbeterde!
Enige minpuntje was de afspraken en tijden die niet helemaal goed waren doorgegeven, maar dit kan altijd gebeuren natuurlijk.

Uitgeverij Deviant

Jullie aanpak was rommelig. De presentatie van de aanbieders stond niet op chronologische volgorde . Éen aanbieder kwam op een andere datum dan ons was doorgegeven. De mail met de tips kwam pas na... Jullie aanpak was rommelig. De presentatie van de aanbieders stond niet op chronologische volgorde . Éen aanbieder kwam op een andere datum dan ons was doorgegeven. De mail met de tips kwam pas na het laatste gesprek binnen.

Reactie HR Navigator B.V.:

Dag Sandra, dank voor je feedback. Er ging inderdaad iets mis met de planning. Normaal plannen we afspraken na elkaar, maar nu zijn een aantal afspraken omgewisseld, waardoor de afspraken in andere... Dag Sandra, dank voor je feedback. Er ging inderdaad iets mis met de planning. Normaal plannen we afspraken na elkaar, maar nu zijn een aantal afspraken omgewisseld, waardoor de afspraken in andere volgorde plaats vonden. Je hebt hiervan wel een bevestiging ontvangen waarin de afspraken in goede volgorde stonden, maar hebt deze mail denk ik gemist. We gaan nadenken hoe we dit slimmer kunnen doen.