BEEQUIP

Goed eerste inventarisatiegesprek, daarna beetje rommelig, informatie werd niet tijdig aangeleverd maar gesprekken wel ingepland, daarna opgelost. Blijf wel onzeker of dit nu de best passende... Goed eerste inventarisatiegesprek, daarna beetje rommelig, informatie werd niet tijdig aangeleverd maar gesprekken wel ingepland, daarna opgelost. Blijf wel onzeker of dit nu de best passende opties voor ons waren.

Bremat Holland B.V.

HR Navigator biedt een goede service waarmee je duidelijk onderscheid krijgt in het "grote bos van de ARBO-aanbieders". Zij werken helder en snel, en wij zijn erg tevreden over hun dienstverlening.... HR Navigator biedt een goede service waarmee je duidelijk onderscheid krijgt in het "grote bos van de ARBO-aanbieders". Zij werken helder en snel, en wij zijn erg tevreden over hun dienstverlening. Wij kunnen o.b.v. de door hen aangeleverde voorstellen de juiste arbodienstverlener kiezen.

Bejo Zaden B.V.

Zeer snelle en kwalitatief goede dienstverlening. Wij zijn erg tevreden tot nu toe.

DCG

Prima ondersteuning, goed geluisterd naar vraag. Voor eerst hier gebruik van gemaakt en goed bevallen. Zeker optie voor de toekomst

Walki BV

Zeer goed. Een goede manier om in het web van arbodienstverleners ongedwongen tot een eerste selectie te komen en ons op weg te helpen. Mocht de juiste arbodienst hier niet hebben bij gezeten, dan... Zeer goed. Een goede manier om in het web van arbodienstverleners ongedwongen tot een eerste selectie te komen en ons op weg te helpen. Mocht de juiste arbodienst hier niet hebben bij gezeten, dan is er in ieder geval veel kennis opgedaan en is de soort arbodienst die wij zoeken alleen maar duidelijker geworden.

HN

Schept snel overzicht, vaste contactpersoon. Scheelt veel zoekwerk.

Basic Pharma

Ik ben op zoek naar een HR Softwarepakket dat alle facetten van HR aanbiedt, en stapsgewijs geïmplementeerd kan worden. HR Navigator heeft mij met eerlijk advies en een duidelijk overzicht in... Ik ben op zoek naar een HR Softwarepakket dat alle facetten van HR aanbiedt, en stapsgewijs geïmplementeerd kan worden. HR Navigator heeft mij met eerlijk advies en een duidelijk overzicht in contact gebracht met aanbieders die ik zelf niet snel zou hebben gevonden.

Dierenkliniek Rotterdam BV

Alle drie de arbo diensten sloten perfect aan op onze wensen, we hadden daardoor een lastige keuze.

Mondzorggilde Nederland

(Bewerkt)

Eerste selectie is prima. Geselecteerde clubs leveren vooral standaardinformatie en uitgebreide overzichten kosten. Relatie ARBO-dienst en werkgever (taken, verplichtingen) komt slecht uit de verf.