Sparco International BV

Er werd goed naar me geluisterd en doorgevraagd om zaken helder te krijgen.
Er is antwoord gegeven op de vraag: Welke arbodienst(en) passen bij ons.

The Antenna Company Nederland BV

Zeer goed, en goede aanbieders gericht op onze wensen van kleine onderneming met persoonlijk advies.

ITGilde Managed Services

Voor mij onbekende materie inzicht verschaft zodat ik geen onverwachtte zaken krijg of fouten maak

Alfons Freriks Logistics

Voortraject verliep stroef, een dag voor de afspraken kregen wij pas de rapportages. Een van de 3 firma heeft nooit de afspraak gehouden. Dit hebben wij aangegeven, hier is nooit een antwoord op... Voortraject verliep stroef, een dag voor de afspraken kregen wij pas de rapportages. Een van de 3 firma heeft nooit de afspraak gehouden. Dit hebben wij aangegeven, hier is nooit een antwoord op gekomen. En als klap op de vuurpijl is ons commentaar op het ene bedrijf doorgestuurd naar het andere. We gaan uiteindelijk wel in zee met 1 van de aanbieders, maar het traject aan zich heeft nogal wat schoonheidsfoutjes.

Reactie HR Navigator B.V.:

Allereerst bedankt voor je reactie. Wij vinden het fijn om te horen dat je via ons een aanbieder hebt gevonden om de PMO uit te voeren.
Vervelend om te horen dat er in het traject een aantal...
Vervelend om te horen dat er in het traject een aantal zaken niet goed zijn gegaan. Uit navraag bij de betreffende leverancier blijkt dat de interne overdracht tijdens de vakantieperiode niet goed is gegaan. Wij nemen je feedback zeker mee om ons interne proces verder aan te scherpen. Ook nog bedankt voor je toelichting per telefoon.

Salt

Verrassend positief. Kennismaking met partijen die ik zelf niet kende en ook niet gevonden had, maar waar we wel een klik mee bleken te hebben.

De Rechtspraak Midden Nederland

Door deze voorselectie, waar we erg tevreden over de ondersteuning zijn, heeft het ons veel voorwerk bespaard en is mijn onafhankelijkheid gewaarborgd.

ProMedi BV

Heldere vragen. Alle aspecten benoemd. Heldere offertes.

J.H. van der Heijden Internationale Transporten B.V.

De betrokkenheid en de wijze waarop wij in contact zijn gebracht met een aantal partijen is boven verwachting. Het scheelt een hoop zoekwerk als er al een eerste serieuze selectie is gemaakt.

Banketfabriek Gebr. van Rooij BV

Er zijn drie geschikte aanbieders geselecteerd door HR Navigator, met de offertes en gesprekken kunnen wij een aanbieder selecteren.

Nides

Prettig dat er een voorselectie heeft plaatsgevonden. Dit heeft de keuze voor een arbodienst aanzienlijk versneld.