Tablis Wonen

Goede organisatie. Een klein aandachtspuntje is de communicatie qua tijden. De aanbieders belden op andere tijdstippen, terwijl ik in mijn agenda rekening had gehouden met de tijden die waren... Goede organisatie. Een klein aandachtspuntje is de communicatie qua tijden. De aanbieders belden op andere tijdstippen, terwijl ik in mijn agenda rekening had gehouden met de tijden die waren doorgegeven.

Foodcrib

Goed geinformeerd, duidelijke uitleg. Duidelijk, betrokken.

Kraamzorg Mama

Weet precies op welke vragen ze moet doorvragen. Zeer fijne dienstverlening. Niet zo maar een vergelijkwebsite!

NightBalance B.V.

Ik was op zoek naar een partij die voor mij de volledige RI&E zou opstellen en dat is gelukt.

Qo Qo Massage Arvin BV

ILC BV

Informatief en goed geïnformeerd. De HR Navigator maakt het zoekwerk makkelijker

Van Hessen BV

Leuk en verhelderend, omdat ze verder meedenken.

U Staat Centraal

Prima, we hebben alleen het verslag/voorstel/document zoals gevraagd bij vraag 4 niet ontvangen, vandaar mijn antwoord. Blij dat jullie er zijn! Ik was me niet bewust dat er zoveel aanbod was...al... Prima, we hebben alleen het verslag/voorstel/document zoals gevraagd bij vraag 4 niet ontvangen, vandaar mijn antwoord. Blij dat jullie er zijn! Ik was me niet bewust dat er zoveel aanbod was...al die vele Arbo diensten!

Aduro Biotech Europe

Sloot beter aan dat ik had verwacht

&Samhoud Nl

Was zeer prettig en helder. Duidelijk en snel .