Elysee Dental Solutions B.V.

Duidelijk en prettig. Ik vond het lastig om het begin te maken in het opzetten van de PMO. Dit heeft me er enorm mee geholpen door de drie aanbieders zo aangeboden te krijgen. De gesprekken hielpen... Duidelijk en prettig. Ik vond het lastig om het begin te maken in het opzetten van de PMO. Dit heeft me er enorm mee geholpen door de drie aanbieders zo aangeboden te krijgen. De gesprekken hielpen verder in het in kaart brengen van een PMO in combinatie met onze wensen.

Audittrail Leiden

Op goede wijze wensen onderzocht en pro-actief. Positief en pro-actief

Calvi

Prima, een zoektocht in een woud van aanbieders

D'Ukkies

Een goed gesprek waar duidelijkheid gegeven wordt en alle steun die je nodig hebt om een keus te maken. fijne ondersteuning bij een zoektocht die best lastig is, alles is even netjes op een rijtje... Een goed gesprek waar duidelijkheid gegeven wordt en alle steun die je nodig hebt om een keus te maken. fijne ondersteuning bij een zoektocht die best lastig is, alles is even netjes op een rijtje gezet

Gebr. Schoonbroodt Pluimvee en Poeliersbedrijf B.V.

Prima gesprek,waarin zeer veel facetten aan bod zijn gekomen, met iemand die goed bekend is met de materie. Fijne mogelijkheid om bepaalde arbodiensten vanwege hun werkwijze al bij voorbaat af te... Prima gesprek,waarin zeer veel facetten aan bod zijn gekomen, met iemand die goed bekend is met de materie. Fijne mogelijkheid om bepaalde arbodiensten vanwege hun werkwijze al bij voorbaat af te strepen.

lavinia Scheepsstoffering

Helder en praktisch

Stelbograaf B.V.

van `t Hof Aluminium BV

Weinig verdere ondersteuning nodig gehad

Domino's Pizza Den Haag BV

Netjes en compleet.