Schermreparatie van mijn telefoon werd zonder moeite zo geregeld. Binnen 3 dagen. Echt heel blij mee.
Koek
Koek
T.G. Boerboom, .
Altijd prima behandeld, ook als jezelf schade hebt, melden en het wordt allemaal voor je geregeld. Uitstekend.
Van Beukering
Vlot en zeer goed afgehandeld.
Van den Hoek
Snelle duidelijk reacties en afhandeling zonder moeilijkheden
Tamara Achtien
Zeer tevreden over Klaverblad snel antwoord en afhandeling van mijn telefoonclaim.
Janssen
Nette manier van communiceren heeft grotendeels te maken met het feit dat je normaal gesproken altijd contact hebt met dezelfde persoon. Dat vind ik het grootste pluspunt. Daardoor ook van twee...Nette manier van communiceren heeft grotendeels te maken met het feit dat je normaal gesproken altijd contact hebt met dezelfde persoon. Dat vind ik het grootste pluspunt. Daardoor ook van twee kanten snel duidelijkheid.
Mekkes-Hiddingh
Alles is serieus, goed en erg persoonlijk behandelt. Ik werd zeer zeker gehoord en er werd goed overlegd over de mogelijkheden en wat te doen.