Zaken zijn goed afgehandeld en noch ten goede terecht gekomen. En de tijd die er voor genomen is ben ik zeer tevreden over.
Klaverblad voor rechtsbijstand ingeschakeld gehad. Goede begeleiding en informatie gekregen. De juriste was pro-actief. Het geschil heeft in mijn geval gelukkig niet tot de rechter hoeven door te...Klaverblad voor rechtsbijstand ingeschakeld gehad. Goede begeleiding en informatie gekregen. De juriste was pro-actief. Het geschil heeft in mijn geval gelukkig niet tot de rechter hoeven door te gaan.
Herps
Na afhandeling van mijn schadeclaim kan ik tot volle tevredenheid vaststellen dat Klaverblad echt bijzonder is omdat ze gewoon en klantgericht zijn gebleven.
Buitendijk
Begon prima vervolgens door allerlei omstandigheden ging het een en ander mis de uiteindelijke uitkomst was prima in orde. Maar ruim 2 jaar is baar mijn mening te lang
Baijense
Duidelijk en heldere communicatie, denken met je mee. Vriendelijk en snelle reactie. Derhalve een 10.