Contact met medewerker rechtsbijstand verloopt erg moeizaam.
geen reactie op mails

Gebruik gemaakt van de rechtbijstandsverzekering. Duurde lang voordat het dossier opgepakt werd. Afspraken m.b.t. de terugkoppeling werden niet nagekomen. Alles ideeen moesten van onze kant komen.... Gebruik gemaakt van de rechtbijstandsverzekering. Duurde lang voordat het dossier opgepakt werd. Afspraken m.b.t. de terugkoppeling werden niet nagekomen. Alles ideeen moesten van onze kant komen. Intentie om iets voor ons uit te zoeken was nihil. Het dossier is overgenomen door een collega en die vroeg gelijk of het dossier gesloten kon worden.

Schouten

Heb gebeld ivm het stukgaan van mijn telefoon. Medewerker was zeer kortaf en toonde totaal geen begrip. Telefoon lag in de woning, maar doordat bij het stoten de telefoon naar buiten is gevallen... Heb gebeld ivm het stukgaan van mijn telefoon. Medewerker was zeer kortaf en toonde totaal geen begrip. Telefoon lag in de woning, maar doordat bij het stoten de telefoon naar buiten is gevallen valt het niet meer onder de dekking. Totaal geen grijs gebied en helemaal als je zo te woord wordt gestaan ga ik snel een andere verzeraar kiezen . Ben erg boos !

Groen

Bij een wijziging moet je als klant zelf een formulier uitprinten, scannen en mailen. Het is niet mogelijk om een wijziging digitaal door te geven of dat Klaverblad een wijzigingsformulier per post... Bij een wijziging moet je als klant zelf een formulier uitprinten, scannen en mailen. Het is niet mogelijk om een wijziging digitaal door te geven of dat Klaverblad een wijzigingsformulier per post stuurt. Klaverblad maakt het voor zichzelf makkelijk, maar voor de klant niet. Gewijzigde premiebedragen worden eerst van je rekening afgeschreven voordat je weet waar deze op gebaseerd zijn.

Semler

Een claim ingediend mbt redden van een jongetje van 4 jaar wat druk aan spelen was op een boot en overboord viel
Er word telkens een mail verstuurd vanuit klaverblad met vragen waar al meerdere malen antwoord op is gegeven
Bewijsstukken zijn dan weer niet duidelijk dan is er weer wat anders
Het is een hele klus en karwei hier zitten mensen niet op te wachten !
Klaverblad doet er alles aan om de claim af te wijzen dat is hun slogan
Ik raad klaverblad niet aan ik ga er ook mee naar de media stappen ik vind dit zeer kwalijk hoe ik behandeld word
Dat een vrouw gewoon gaat discussiëren en betwisten wat er is gebeurd
Het is niet genoeg onderbouwd word er dan verteld ondertussen 7 a 8 e-mails later met constant de zelfde vragen en antwoorden
Terwijl ik alles netjes in meerdere mails en via telefoon heb uitgelegd ik denk zelfs misschien een advocaat raadplegen

putmans

Zonder overleg de uitkering stop zetten terwijl ik wel arbeid ongeschikt ben

De Vries

Een simpele vraag stellen over een tijdelijke dekking wordt beantwoordt met 20 minuten waarom het niet kan, want er zijn meer klanten en dat kan ze niet beloven en ook niet waar maken en dit verhaal... Een simpele vraag stellen over een tijdelijke dekking wordt beantwoordt met 20 minuten waarom het niet kan, want er zijn meer klanten en dat kan ze niet beloven en ook niet waar maken en dit verhaal vervolgens 10 keer herhalen. Gelukkig heb ik niet van dit soort telefonistes in dienst.

Kanters

Zeer veel dank voor de ondersteuning. Mijn ervaring is dat ik zeer kundig, objectief, betrokken en dus professioneel juridische ondersteuning heb mogen ontvangen. Hiervoor mijn dank!

Meijer

Probleemloze correspondentie. Bij vragen vlot een persoon aan de lijn.
Voor zover ik na heb kunnen gaan een van de weinige partijen die zich niet met woekerpolissen heeft ingelaten.

Meijer

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van de schade van het door mij opgegeven product.