Peek

Alleen al om jullie reclamecampagne.

van Run

Omdat ik nog nooit een claim heb ingediend bij Klaverblad is het voor mij niet mogelijk om de 5 vraagpunten te beoordelen .

van Liempt

Tientallen jaren bij Klaverblad. Eerlijke en transparante verzekering !

Chiela Albers

Zoals de tv-spot is het ook! Duidelijk klantgericht en zonder poespas! Een verademing.

van rosendael

Alles is zonder enig probleem vlot afgehandeld.

Gewoon een goede verzekering, nette afhandeling en prettige klantenservice en online systeem. Top!

Na het indienen van een claim kreeg ik vrijwel direct een reactie en gedurende het hele proces was het cs team vriendelijk en behulpzaam, zelfs nadat zij een aantal weken hebben moeten wachten op de... Na het indienen van een claim kreeg ik vrijwel direct een reactie en gedurende het hele proces was het cs team vriendelijk en behulpzaam, zelfs nadat zij een aantal weken hebben moeten wachten op de actie die was vereist van mijn kant hielden zij hun service standaard hoog en hebben de claim keurig afgehandeld. Bedankt!

Verwoert

Klaverblad is een goed alrernatief voor een veel te dure DAS en ARAG ook een advocaat van nnvermogen kom je bijna niet voor in aanmerking

Ik ben bijzonder tevreden met Klaverblad verzekeringen, de inzet en afhandeling van mijn schademelding zijn perfect verlopen.
Nogmaals mijn dank hiervoor.

Snel en duidelijk advies. Open voor vragen en goed bereikbaar.