Aanbevelen is altijd tricky op grond van één zaak, maar mijn ervaringen met de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad zijn goed.
Duidelijk taalgebruik. idd (zoals het tv-spotje zegt) één...
Duidelijk taalgebruik. idd (zoals het tv-spotje zegt) één casemanager, en snelle betaling.Mijn zaak heeft wel lang geduurd, vind ik (5 weken naar aanrijding uitsluitsel (de tegenpartij schuldig)), maar ik weet niet of dat een gevolg is van twee autoverzekeringen die met elkaar uit moeten vechten wie schuldig is, of dat de aansprakelijkheidverzekering daar meer aan had kunnen doen.

Na flinke wateroverlast in mijn huis klaverblad gebeld. De volgende dag stond de schade-expert al voor de deur, en een week later had ik de middelen om weer op te bouwen. Schade-expert was overigens... Na flinke wateroverlast in mijn huis klaverblad gebeld. De volgende dag stond de schade-expert al voor de deur, en een week later had ik de middelen om weer op te bouwen. Schade-expert was overigens ook erg vriendelijk.

Kooijman

Duidelijke en regelmatige communicatie. Zowel telefonisch als schriftelijk. Ik beveel jullie zeker aan.

Papavoine

De belangen voor mijn dochter na een scooterongeluk zijn prima behartigt en daarnaast toch een persoonlijke afhandeling met belangstelling voor haar herstel.

Ordelman

Ik ben uitstekend bij gestaan door de advocaat via mijn rechtsbijstand verzekering van Klaverblad.

captijn

Gewoon is gewoon de beste manier

Jabroer

Voor het eerst een schade geclaimd door eigen schuld. (rij al 39 jaar auto en motor) Uitstekend te woord gestaan. Kort, bondig en vriendelijk. Zoals het hoort. Ik ben uitermate tevreden over... Voor het eerst een schade geclaimd door eigen schuld. (rij al 39 jaar auto en motor) Uitstekend te woord gestaan. Kort, bondig en vriendelijk. Zoals het hoort. Ik ben uitermate tevreden over Klaverblad verzekeringen. Sluit aan bij hun motto, doe maar gewoon.
Ron Jabroer.

R. A. Visser

Erg goede service + snelle schadeafhandeling. Als een van de weinige verzekeringen die onze woonsituatie (3 volwassenen zonder gezinsverband) accepteert.

van Kemenade-Pijpers

Ben zeer tevreden over deze verzekering. Zoals aangegeven in reclame ben ik (ouderwets) heel gelukkig met de persoonlijke benadering (telefoniste).
Ook de afhandeling na een schade is zeer goed

Turk

Jullie zijn goed ,betrouwbaar en de prijs is goed te betalen voor mensen met een laag inkomen die toch goed verzekerd willen zijn