Ik ben zeer tevreden met mijn claim behandelaar als professional en met Klaverblad als verzekeraar. Mijn claim behandelaar was bekwaam en professioneel. Krachtig en effectief in de aanpak. Ze gaf...Ik ben zeer tevreden met mijn claim behandelaar als professional en met Klaverblad als verzekeraar. Mijn claim behandelaar was bekwaam en professioneel. Krachtig en effectief in de aanpak. Ze gaf snel en duidelijk een reactie. De administratie van het aanvraagproces en claimafhandeling was voor mij gering. Klaverblad neemt dit uit handen en ik hoefde alleen op de inhoud van de claim te focussen. De resultaat van mijn claim is volledig naar wens. Ik kan Klaverblad zeker aanbevelen.
Mijn claim ging over rechtsbijstand bij het terugvorderen van een aankoopbedrag en overig geleden financiele schade van een webwinkel die een incomplete product had geleverd en de fout niet wou corrigeren.
Velmans
In jullie polis staat dat reiskosten vergoeding worden bij annulering nou niet dus. Ons vetrouwen is weg en van familie en vrienden ook
van de Wal
Wij zijn dik tevreden met Klaverblad verzekeringen.
Michael
Ik ben goed geholpen door de jurist. Probleem met de winkel was hierna ook zeer snel opgelost. Erg tevreden over de verzekering.
Afdeling was niet te bereiken via het telefoonnummer op de site. Via algemeen nummer werd dan een terugbelverzoek gedaan en dat werd niet altijd opgevolgd. Na er contact was per digitale melding,...Afdeling was niet te bereiken via het telefoonnummer op de site. Via algemeen nummer werd dan een terugbelverzoek gedaan en dat werd niet altijd opgevolgd. Na er contact was per digitale melding, verliep alles goed, snel en vriendelijk.
Niewzwaag
Prima persoonlijk advies en uitleg
Fijn
Eind augustus helaas brand gehad, waarbij mijn huis volledig is afgebrand. Klaverblad heeft mij super geholpen vanaf dag 1. Zonder zelf te bellen werd ik al benaderd door ze. Je zit zelf in een...Eind augustus helaas brand gehad, waarbij mijn huis volledig is afgebrand. Klaverblad heeft mij super geholpen vanaf dag 1. Zonder zelf te bellen werd ik al benaderd door ze. Je zit zelf in een achtbaan van emoties waardoor je niet weet wat en waar je moet beginnen. Na enkele dagen had ik een voorschot gekregen om weer kleren en mijn eerste levensbehoeften te kopen. Televisie reclame lijkt altijd te mooi voor woorden, maar zoals de reclame is op tv van Klaverblad. Zo voel ik mij ook behandeld en beveel Klaverblad bij iedereen aan. Nogmaals bedankt voor jullie fantastische hulp.
Familie Fijn
van de Vorst
Alles was prima in orde,alleen ging er helaas erg veel tijd overheen vanwege de crisis waar we nu in zijn beland
Buitenkamp
Het was onderdeel van ons verzekeringspakket als agrarisch bedrijf en is serieus en vasthoudend afgehandeld door de medewerkster.