de Nood

Als je maar lang genoeg gewoon blijft ....................negeren, wordt je vanzelf bijzonder

Overkleeft

Vind het jammer dat je een verzekering heb en dat je mag betalen maar als er wat is je niks krijgt uitgekeerd nu ga ik alles opzeggen bij klaverblad hoe jammer ook

Ik weet dat ik hoge wellicht ongeloofwaardige cijfers geef, maar was een fijne gang van zaken van mij uit gezien dan. Vooral het mailcontact waarbij ik bij elke mail op de hoogte ben gehouden en... Ik weet dat ik hoge wellicht ongeloofwaardige cijfers geef, maar was een fijne gang van zaken van mij uit gezien dan. Vooral het mailcontact waarbij ik bij elke mail op de hoogte ben gehouden en mijn vragen beantwoord werden is als prettig ervaren

Wederom na een afgewezen claim de schade bijna geheel verhaald door
klaverblad rechtsbijstand

Mittelhaeuser

Bij alles wat ik wil bekijken op mijnklaverblad.nl staat er bel ons.
Daar is zo’n site toch niet voor?

Dijkstra

Een paar keer heb ik gebruikt van mijn rechtsbijstandverzekering en ik ben snel geholpen en goed te woord gestaan. De zaken zijn netjes behandeld en afgerond.

Alisa van Emmerik

Ze gaan echt voor je aan het werk, ook het persoonlijk contact is heel prettig. ik ben zeer tevreden

den houtkng

Niet zoals andere rechtsbijstandverzekeringen maar schikken om er vanaf te zijn maar met goede argumenten de tegenpartij schaakmat zetten!
perfect en leuke samenwerking

van der elst

Ben al heeeeel lang verzekerd bij klaverblad .
Gelukkig niet vaak nodig,maar als het nodig is zijn ze er .

Groet Frank