Ik ben zeer professioneel geholpen door uw jurist in afhandeling van mijn ontslag bij een reorganisatie, beter dan de vakbond FNV dieik ook direct opgezegd heb.
middelkoop
Heel goede tussen persoon
Dhoum
De zaak was met een professionele manier afgewikkeld, ik kreeg constant terugkoppelingen over de afhandeling van de zaak, de behandelaar van mijn dossier was zeer klantgericht en vriendelijk jullie...De zaak was met een professionele manier afgewikkeld, ik kreeg constant terugkoppelingen over de afhandeling van de zaak, de behandelaar van mijn dossier was zeer klantgericht en vriendelijk jullie service staat hoog in het vaandel.
Lemmens C.J.
Gewoon een goeie verzekering. Ik ben dan ook niet van plan een andere verzekering te nemen.
De Glas
Heb klaverblad aansprakelijk gesteld voor een door een verzekerde aan mij toegebrachte schade. Zit er al vanaf juni op te wachten. Heb in de tussentijd gebeld wn er werd doodleuk gezegd dat ik maar...Heb klaverblad aansprakelijk gesteld voor een door een verzekerde aan mij toegebrachte schade. Zit er al vanaf juni op te wachten. Heb in de tussentijd gebeld wn er werd doodleuk gezegd dat ik maar moest wachten
van Soeren
Ik ben vanaf het begin goed geholpen. Ondanks het feit dat verbindingen door Corona wat trager liepen heb ik niets dan lof voor de flexabiliteit van de jurist die mij begeleide. Ook strategisch...Ik ben vanaf het begin goed geholpen. Ondanks het feit dat verbindingen door Corona wat trager liepen heb ik niets dan lof voor de flexabiliteit van de jurist die mij begeleide. Ook strategisch gezien erg flexibel en stand by mer raad en daad.
Aalbers
Prima advies gekregen.
den Bode
Na het opzeggen en alle formaliteiten ingevuld kregen wij bericht dat er rond 1 augustus zou worden uitbetaald. Ik deze mail stond ook een fout bankrekening nummer. Wij hebben telefonisch contact...Na het opzeggen en alle formaliteiten ingevuld kregen wij bericht dat er rond 1 augustus zou worden uitbetaald. Ik deze mail stond ook een fout bankrekening nummer. Wij hebben telefonisch contact gehad en dit zou gewijzigd worden. NU 5 augustus staat het geld nog niet op de rekening, heel slecht en heb geen vertrouwen meer in Klaverblad. Tot mijn verbazing hoorde wij 5 augustus dat klaverblad overgenomen is door Lifetri en de medewerker van klaverblad vertelde mij dat de fout wellicht bij Lifetri ligt. Deze verzekering ga ik definitief opzeggen en mijn uitvaart verzekering onder brengen bij een andere betrouwbare verzekeraar.
Megens
Ik stond versteld van de hoge kwaliteit van de juridisch adviseur. Hij had zulke diepgaande kennis en wist dat ook te vertalen naar een succesvolle afhandeling van een geschil, wat geresulteerd...Ik stond versteld van de hoge kwaliteit van de juridisch adviseur. Hij had zulke diepgaande kennis en wist dat ook te vertalen naar een succesvolle afhandeling van een geschil, wat geresulteerd heeft in dat ik mijn geld terug heb ontvangen van een partij die dat ten onrechte vasthield.
I kauderer
Rare reactie en verzekerd voor Jan lul. Komen goed uit de bus als je dieren hebt maar oh wee als er wat is. Betalen mag natuurlijk, maar als ze over de brug moeten komen zijn ze niet...Rare reactie en verzekerd voor Jan lul. Komen goed uit de bus als je dieren hebt maar oh wee als er wat is. Betalen mag natuurlijk, maar als ze over de brug moeten komen zijn ze niet thuis. Je bent verzekerd maar alles wordt afgedaan als eigen verantwoordelijkheid.....???? Terwijl op internet duidelijk staat dat ik goed verzekerd ben voor 't geen er gebeurt is.... Maar klaverblad geeft niet thuis ??