Goede service en de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed
Uitstekende, heldere en empathische begeleiding tijdens het proces van ontslag. Grote beschikbaarheid voor adviezen en terugkoppeling. Zeer menselijke benadering. Indien beoordeling wordt gebruikt...Uitstekende, heldere en empathische begeleiding tijdens het proces van ontslag. Grote beschikbaarheid voor adviezen en terugkoppeling. Zeer menselijke benadering. Indien beoordeling wordt gebruikt graag anoniem. Dank.
van Straalen
Wij zijn zeer tevreden met het correct en snel afhandelen van de kwestie, als je in het gelijk wordt gesteld is natuurlijk altijd prettig. Aanvraagproces zijn wij niet bij betrokken geweest...Wij zijn zeer tevreden met het correct en snel afhandelen van de kwestie, als je in het gelijk wordt gesteld is natuurlijk altijd prettig. Aanvraagproces zijn wij niet bij betrokken geweest maar zal intern door jullie geregeld zijn.
Administratie niet op orde en onbeschofte medewerkers
Boeve
Tijdens mijn aanvraag was ik nog sceptisch. De aanvraag inclusief medische keuring verliep soepel en zonder problemen. Na twee recente operaties verliep afhandeling heel netjes. Inderdaad conform...Tijdens mijn aanvraag was ik nog sceptisch. De aanvraag inclusief medische keuring verliep soepel en zonder problemen. Na twee recente operaties verliep afhandeling heel netjes. Inderdaad conform slogan.
Klijs
Ik vraag al jaren om automatische afschrijving, wat Uw organisatie nog altijd niet kan leveren. Ik ontvang een acceptgiro, die ik in de zomermaanden standaard te laat betaal vanwege vakantie....Ik vraag al jaren om automatische afschrijving, wat Uw organisatie nog altijd niet kan leveren. Ik ontvang een acceptgiro, die ik in de zomermaanden standaard te laat betaal vanwege vakantie. Acceptgiro is niet meer van deze tijd. Wijzig dit s.v.p. om zo klantvriendelijker te zijn voor uw klanten, Dit is het normaal al een aantal jaar
van Bennekom
Bij een proces tegen een slotenmaker zijn we uitstekend door klaverblad geholpen. Er is helder en eerlijk met ons gecommuniceerd over het proces, de verwachtingen en de vervolgstappen. Bij een proces tegen een slotenmaker zijn we uitstekend door klaverblad geholpen. Er is helder en eerlijk met ons gecommuniceerd over het proces, de verwachtingen en de vervolgstappen.
Helaas hebben wij van de slotenmaker nooit meer wat vernomen maar klaverblad heeft ons een financiële tegemoetkoming gedaan i.p.v. proces kosten waardoor wij een deel van onze deur hebben kunnen financieren.
Hoeven
Vanaf het eerste moment was er een goede communicatie waarbij kennis over de materie en jurisprudentie met mij werd gedeeld. Ook tijdens het verloop van de procedure was er een goede afstemming over...Vanaf het eerste moment was er een goede communicatie waarbij kennis over de materie en jurisprudentie met mij werd gedeeld. Ook tijdens het verloop van de procedure was er een goede afstemming over mogelijkheden en onmogelijkheden welke de beoogde uitslag tot gevolg heeft gehad, ondanks de zeer gecompliceerde situatie waarin moest worden gehandeld.
Na een schade gemeld te hebben Niets gehoord van klaverblad Moet er steeds zelf achteraan bellen hoe het zit met mijn schade aan de auto nu vier weken mee bezig Nog geen bericht...Na een schade gemeld te hebben Niets gehoord van klaverblad Moet er steeds zelf achteraan bellen hoe het zit met mijn schade aan de auto nu vier weken mee bezig Nog geen bericht We hebben werk voorraad tot wel vier weken achterstand het kan nog wel even duren is klaverblad hun antwoord