De weinige keren dat ik er gebruik van gemaakt heb, is alles perfect en snel afgehandeld
Smit
Kan geen telefonisch contact opnemen
cmjroovers
Ik heb nog nooit geen schade gemaakt bij Klaverblad maar een keer een lekke band en vreemde 2 beschadigen aangericht maar niets vergoed gekregen ? ik heb 85 % korting door schadevrije jaren .
W F C M Steenkamp
Wij hadden een geval autoruitschade waarbij de hele voorruit vervangen moest worden - allemaal dik voor elkaar gekomen bij Carglass en keurig netjes door jullie afgehandeld.
Wissink
N.v.t.
Bos
Gisteren een schade gemeld van onze televisie. Hierbij fotos gestuurd en het geschatte schade bedrag. Vandaag al een mail gehad. Dat het schadebedrag klopt en gelijk is uitbetaald. Mijn...Gisteren een schade gemeld van onze televisie. Hierbij fotos gestuurd en het geschatte schade bedrag. Vandaag al een mail gehad. Dat het schadebedrag klopt en gelijk is uitbetaald. Mijn complimenten. Zo snel had ik niet verwacht! Bedankt!
Zeer tevreden over afhandeling van schade
Koorenhof
Fijne samenwerking, en alles goed geregeld
We zijn in een arbeidsconflict zeer kundig geholpen met een bevredigend resultaat. Ik kan deze verzekering zeker aanbevelen.
Ik wil alleen mijn premie weten, maar blijkbaar is dat erg geheim