Na mijn aanrijding, ben ik goed geholpen. Heel klantvriendelijk, en alles werd netjes afgehandeld. Ben heel tevreden.

Vissers

Omdat er meer dan 5 jaar geleden iets is voorgevallen doen ze moeilijk over acceptatie, kan gebeuren natuurlijk. Maar de reden die gegeven wordt: we accepteren je pas als een andere verzekeraar je... Omdat er meer dan 5 jaar geleden iets is voorgevallen doen ze moeilijk over acceptatie, kan gebeuren natuurlijk. Maar de reden die gegeven wordt: we accepteren je pas als een andere verzekeraar je geaccepteerd heeft. Top gerereld klaverblad!

Nickien

Als leek heb ik betrouwbaar, volledig en eerlijk advies gekregen, wat leidde tot een goede afronding van een ongelukkig ongeval.

Anna Schijff

Alles snel en op tijd geregeld. Afspraken zijn nagekomen. Al mijn vragen zijn goed en snel beantwoord. Ik weet dat mocht ik in de toekomst nog gebruik moeten maken dat ik goed geholpen zal worden.

Milou

Wij zijn bij de verhuizing helemaal vergeten onze oude verzekering bij klaverblad op te zeggen. We kwamen daar pas maanden later achter maar klaverblad heeft ons het hele bedrag teruggestort, heel... Wij zijn bij de verhuizing helemaal vergeten onze oude verzekering bij klaverblad op te zeggen. We kwamen daar pas maanden later achter maar klaverblad heeft ons het hele bedrag teruggestort, heel netjes. Bedankt klaverblad!

Heeffer

Gelukkig nog nooit een claim neer moeten leggen

Ennebte

Neemt u maar contact op

Pommerel

Ga zo door ben zeer tevreden over uw verzekeringen

Rob

Smeerlappen paar keer vergeten te betalen en zij zorgen dat je nergens meer terrecht kan, bloedzuigers

Terluin

Zeer hulpvaardig, bedankt