Van Bijnen

De snelheid van de afhandeling en de terugkoppeling van de schadekwestie waren super! Tot nu toe nooit een slechte ervaring met Klaverblad gehad!

Heij

Jullie doen het perfect de beste verzekering

Vermeer

Klaverblad heeft mij zeer goed geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad met de auto.

Procesbegeleiding, verwachtingen en inhoudelijke ondersteuning waren top! Dank

Schuurmans

Claim bij tegenpartij geslaagd, mede door aanvulling vanuit Klaverblad. De jurist van Klaverblad gaf de tegenpartij telkens vrij veel tijd om te reageren. Dat had wat mij betreft wel wat sneller... Claim bij tegenpartij geslaagd, mede door aanvulling vanuit Klaverblad. De jurist van Klaverblad gaf de tegenpartij telkens vrij veel tijd om te reageren. Dat had wat mij betreft wel wat sneller gemogen.

Pouls

Zeer snelle en correcte afhandeling schade. Heel erg
tevreden. Kan deze maatschappij bij iedereen aanbevelen.

Aanvragen en bereikbaarheid is goed, dat gaat snel.
Aanvragen en bereikbaarheid is goed, dat gaat snel.
Echter de dienstverlening aan de telefoon vind ik te wensen overlaten. In de afgelopen week heb ik tweemaal telefonisch contact gehad met Klaverblad en in beide gevallen wordt er erg technisch en met voelbare desinteresse (dit is hoe het in ieder geval overkomt) met mij gecommuniceerd en vooral ook heel snel. Er wordt een grote hoeveelheid aan informatie en bedragen door de telefoon heen gerateld. Het is bijna niet te volgen en te reproduceren. Het maakt een beslissing maken dus ook wat lastiger. Gevoel van desinteresse wordt veroorzaakt door een zin als u moet zelf weten wat u doet, het maakt ons niet uit en de snelheid. Ik voel geen ruimte om te vragen alles nog eens te herhalen en verhelderen.

Mulders

Bijzonder tevreden met de service met het bijstaan in deze kwestie, geeft een gerust gevoel

Remi Romme

Nadat de claim was ingediend bleef verdere informatie/communicatie in het begin lang uit, dit kwam omdat de tegenpartij geen reactie gaf en jullie standaard een behoorlijke wachttijd hanteren. Nadat de claim was ingediend bleef verdere informatie/communicatie in het begin lang uit, dit kwam omdat de tegenpartij geen reactie gaf en jullie standaard een behoorlijke wachttijd hanteren.

Dit gaf aan onze kant wat frustraties die geuit zijn. Daarna werd gelukkig snel telefonisch contact opgenomen om het een-en-ander op te helderen dat veel goed heeft gemaakt.

Bommer

Wat wij hebben ervaren is.....dat we telkens op al onze vragen antwoord kregen.
Dat is echt fijn!!

Schneijdenberg

Interne afhandeling van de schadeclaim duurt echt heel lang. Concrete doorlooptijden worden niet gegeven. Enkel de reactie: We doen ons best, maar het is heel druk.