Hensen

Allereerst ben ik blij de zaak direct door Rechtsbijstand is opgepakt. Een goede zet van Klaverblad.

Punten van kritiek:
1. Ik heb niet altijd antwoord kreeg op mijn vragen die ik...

Punten van kritiek:
1. Ik heb niet altijd antwoord kreeg op mijn vragen die ik via email heb gesteld. Ook niet nadat ik na een week een herinneringsmail stuurde.
2. Ook heb ik de correspondentie niet gezien tussen Klaverblad en de tegenpartij. Ik weet dus niet wat onderling is besproken en of mijn input op de juiste manier is verwoord.
3. Ik heb het idee dat vooral ikzelf juridisch verweer heb moeten voeren en dat de inbreng van Klaverblad nihil is geweest.

Uiteindelijk is de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Ik heb het idee dat dit niet komt door Klaverblad maar door mijn input en verweer.

Ik zou Klaverblad op dit moment niet aanbevelen. Dat komt niet direct door deze zaak, maar door een andere uit 2019. Het betreft een aanrijding met een slagboom. Ook in die zaak zijn wij aansprakelijk gesteld. Klaverblad heeft ook destijds geen goed verweer gevoerd. Klaverblad meldde mij dat onze premie per 2020 enorm verhoogd zou worden en dat het beter was dat wij de schade aan de slagboom zouden vergoeden. Uiteindelijk heb ikzelf verweer gevoerd en de tegenpartij is verantwoordelijk gesteld. Wij en Klaverblad hebben niets hoeven uit te keren aan de tegenpartij.

Eelco Hensen
Wetbox BV

Haaima-Seip

Altijd correct en vlotte afhandelingen zelf bij grote schades.

Top hoe uw medewerkster ons heeft geholpen in deze kwestie. Bedankt!

Veerman

Heel snel opgepakt en ondanks de korte termijn die ik had, is het binnen een week van a tot z afgehandeld.

Niels Aben

3x gebruik willen maken van deze verzekering. De eerste claim werd afgewezen omdat deze niet aan de polisvoorwaarden voldeed. Blijkbaar moeten de hoofs vestigingen in Nederland liggen... ook al... 3x gebruik willen maken van deze verzekering. De eerste claim werd afgewezen omdat deze niet aan de polisvoorwaarden voldeed. Blijkbaar moeten de hoofs vestigingen in Nederland liggen... ook al bestel je via een Nederlandse site.

De tweede claim werd wel opgepakt. Maar de tegen partij wilden niet mee werken waarna ze een schikking wilde proberen van 50% van de schaden te claimen. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan en ben naar Radar gegaan. Deze hebben de zaak bekeken en stelde mij in het gelijk. klaverblad wilde geen moeite meer doen en kocht mijn zaak af.

De derde claim loop al sinds 9 augustus 2019. Klaverblad streeft om binnen 5 werkdagen te reageren. Het contact verloop zeer moeizaam en beloven er steeds op terug te komen. 21 oktober 2019 de laatste reactie gehad zonder inhoudelijke informatie....

Ekamper

Heb lekkage gehad in oktober Binnen schade is wel vergoed maar plat dak nog niet verzekering adviseur zij dat ik een dakbedekking bedrijf kon bellen die heeft de lekkage verholpen Maar nou doen... Heb lekkage gehad in oktober Binnen schade is wel vergoed maar plat dak nog niet verzekering adviseur zij dat ik een dakbedekking bedrijf kon bellen die heeft de lekkage verholpen Maar nou doen ze moeilijk over de schade een bedrag van €198 kunt u dit verklaren

Op zich ben ik met Klaverblad wel tevreden.
Alleen met mijn tussenpersoon totaal niet.
Met het in eigen handen proberen te nemen word je doorverwezen naar een tussenpersoon.
Dus met...
Op zich ben ik met Klaverblad wel tevreden.
Alleen met mijn tussenpersoon totaal niet.
Dus met de juiste tussenpersoon een prima verzekering denk ik.
In mijn geval kwa tussenpersoon niet waardoor ik nu overstap naar een andere verzekeraar.
Ligt grotendeels aan mijn tussenpersoon en niet aan Klaverblad zelf helaas.

van den Berg

Helder aanbod, goedkoop, toegankelijk, minimale papierrompslomp en betrouwbaar

Blokland

Geen gezeur, gewoon prettig in omgang betrokkenen.