Ik ben door klaverblad rechtsbijstand al meerde keren perfect geholpen en ben daarom ook uiterst tevreden over klaverblad Ik heb merrdere verzekeringen bij klaverblad voor een goede prijs
J
Lees de voorwaarden goed. Want als u die goed leest heeft u geen recht op rechtshulp in 80% van de gevallen niet. het is dus weggegooid geld.
Alles is te herleiden, zeer mensonvriendelijke organisatie
Wilbers
Heb heel weinig of geen claims gehad, verder heel tevreden.
van der Zanden
Correcte en snelle afhandeling van de aangeboden casus.
de Goey
Gewoon alles heel eenvoudig en makkelijk. Dat is toch wat ik als klant wil. Super.
slaman
Snelle reactie bij wijzigingen verzekeringen en niet duur.
ja van opSTAL
Een verzekering afgesloten bij jullie en het is door ons goed gekeurd als verzekerings bedrijf
Posthuma
Super goed geholpen en op de hoogte gehouden tussendoor. Top!
Yasmine
Na een aanrijding waarbij de tegenpartij niet wou meewerken. Heb ik rechtshulp van Klaverblad ingeschakeld. Er is duidelijk naar me gecommuniceerd welke stappen er zouden worden genomen. De...Na een aanrijding waarbij de tegenpartij niet wou meewerken. Heb ik rechtshulp van Klaverblad ingeschakeld. Er is duidelijk naar me gecommuniceerd welke stappen er zouden worden genomen. De medewerkster was ontzettend behulpzaam, maakte er werk van en uiteindelijk is alles tot zijn recht gekomen. Bedankt voor uw hulp!!