De communicatie verliep snel en zeer vriendelijk. Elke mail wordt binnen een dag beantwoord en het resultaat van mijn zaak is positief ge�indigd. Nogmaals bedankt voor jullie inzet!
Tweede maal geholpen bij een aanrijding en niets dan lof over persoonlijke aanpak, snelheid, meedenken en afhandelen. Ik geef zelden tien punten als ik een bedrijf of dienst beoordeel, maar voor...Tweede maal geholpen bij een aanrijding en niets dan lof over persoonlijke aanpak, snelheid, meedenken en afhandelen. Ik geef zelden tien punten als ik een bedrijf of dienst beoordeel, maar voor Klaverblad maak ik graag een uitzondering.
Aart van der Vlist
Betaal 20 jaar probeer nu al een voor de 5e keer een schade te melden maar na steeds alle gegevens op nieuw op te zoeken lees je aan het eind je kan de schade nu niet melden probeer een ander...Betaal 20 jaar probeer nu al een voor de 5e keer een schade te melden maar na steeds alle gegevens op nieuw op te zoeken lees je aan het eind je kan de schade nu niet melden probeer een ander tijdstip.
Roelofs-Moermond
Tot 2 dagen geleden erg tevreden over Klaverblad, maar kreeg toen een telefoontje van onze tussenpersoon, dat we blijkbaar te vaak aanspraak hadden gemaakt. Alle voorvallen heb ik nota bene eerst...Tot 2 dagen geleden erg tevreden over Klaverblad, maar kreeg toen een telefoontje van onze tussenpersoon, dat we blijkbaar te vaak aanspraak hadden gemaakt. Alle voorvallen heb ik nota bene eerst overlegd alvorens ze wel of niet in te dienen. Vanmiddag worden dus alle verzekeringen overgezet naar een andere maatschappij.
Van Bommel
Uitstekend resultaat, snelle proffessionele reacties. Goede review van de documenten.
Stefan Ritzen
Super goed geholpen en ze staan snel voor je klaar helemaal tevreden
Vd Stoep
Super service ! Zowel telefonisch als per mail.
Istha
Een hele goede behandeling en afhandeling Shapoo
Cummins-Neve
Schadeclaim online werkte niet Per post verstuurd, nooit aangekomen Per telefoon online schadeformulier zou verzonden worden, nooit gekregen Weer gebeld met Klaverblad, maar het...Schadeclaim online werkte niet Per post verstuurd, nooit aangekomen Per telefoon online schadeformulier zou verzonden worden, nooit gekregen Weer gebeld met Klaverblad, maar het doorverbinden lukte niet, of ik terug kon bellen Wat lukt er wel?????
Roozendaal
En net zoals de twee vorige keren ben ik geweldig geholpen Hier is klant echt nog koning ik kan iedereen klaverblad ter harte aanbevelen Altijd correct...En net zoals de twee vorige keren ben ik geweldig geholpen Hier is klant echt nog koning ik kan iedereen klaverblad ter harte aanbevelen Altijd correct behandeld???????????????????????????????????????????????????????? Gr Rinus