Bakker

Wij zijn (en worden) in verschillende zaken bijgestaan door zeer kundige, professionele rechtsbijstandadviseurs. De contacten zijn goed, de terugkoppeling prima en de adviezen op maat

Otten

In de afgelopen 30 jaar (gelukkig) slechts twee keer een beroep op jullie moeten doen en beide keren alles vlot en soepel afgehandeld. Voor een van mijn kinderen moest ik een WA verzekering hebben... In de afgelopen 30 jaar (gelukkig) slechts twee keer een beroep op jullie moeten doen en beide keren alles vlot en soepel afgehandeld. Voor een van mijn kinderen moest ik een WA verzekering hebben hoewel hij nog op het adres van mijn ex was ingeschreven en daarbij ben ik door jullie keurig geholpen in tegenstelling tot alle andere instellingen/instanties/maatschappijen die dit niet mogelijk achtten zonder handtekening van de moeder.
Gelukkig dat er toch nog mensen zijn die gewoon hun gezonde verstand kunnen gebruiken in plaats van alleen domweg regeltjes uitvoeren.

p.c.spelt Spelt

Goede prijs
goede afhandeling
duidelijke uitleg
bevalt prima
GEWOON goed

G van Hunen

Zeer betrouwbare uitstraling zonder onnodige poespas.

Hak

15 jaar lang heeft mijn dossier geduurd, al deze tijd ben ik door 1 aanspreekpunt correct en professioneel begeleid. En zelf tot de laatste afhandeling ben ik serieus en correct genomen.

Nancy Selder

Hartelijk dank voor de tegemoet koming.nu kan ik met het bedrag mijn auto laten maken mvg Nancy Selder.

Van de Haar

Zeer snelle reactie met duidelijk advies en heldere communicatie zoals je mag verwachten.

Bruchhaus

Ik ben 30 jaar en ik kan niet inloggen. Ik volg alle stappen, maar het is niet mogelijk om mijn account te wijzigen of opnieuw aan te vragen.

We wilden graag een reisverzekering aan onze...

We wilden graag een reisverzekering aan onze pakketten toevoegen.

Ik ben tevreden hoe de medewerker van Klaverblad het heeft aangepakt.

Snelle reacties op mail en telefonisch contact wat erg fijn was. Er werd meegedacht en ik werd serieus genomen