Tieleman

Ik vond het erg fijn daf er vrij snel telefonisch contact was, waar men de gang van zaken aan mij uitlegde. Daarna werd ik regelmatig via de mail op de hoogte gehouden vd stand van zaken. ��k... Ik vond het erg fijn daf er vrij snel telefonisch contact was, waar men de gang van zaken aan mij uitlegde. Daarna werd ik regelmatig via de mail op de hoogte gehouden vd stand van zaken. ��k werden mijn vragen op korte termijn beantwoord

mezenberg

Super geregeld!

Jansen

Op 15 maart waterschade.14 juni nog steeds in behandeling denk ik.want hoor niks meer.

Sengul

Tot nu toe is er iedere keer een reden om ons zaak niet aan te nemen! Het is toch een kleine moeite om een brief te schrijven als je daarmee je klant kan helpen? Waarom zou ik dan nog een... Tot nu toe is er iedere keer een reden om ons zaak niet aan te nemen! Het is toch een kleine moeite om een brief te schrijven als je daarmee je klant kan helpen? Waarom zou ik dan nog een verzekering hebben?

Dijkstra

Goede middag,wij zijn nog niet heel lang bij Klaverblad..maar leuke mensen.Op het kantoor..gewoon zeer tevreden...vriendelijke groeten Vera Dijkstra

Noorland

Gelukkig niet nodig gehad!

Arjan de Geus

Klaverblad verzekering maak goede reclame

Hakvoort

Ik ben prima geholpen met elke keer een snelle terugkoppeling.

Handel

Ik heb de vezekering aangervaart op verzoek van mensen die zeer te vreden waren. ?

van Loon

Tot nu toe zeer tevreden.