SEYED MEHDI

Ik ben niet eens met de manier van afhandeling van de zaak,
niet menselijk en te juridisch,

Bugter

Na een specifieke vraag te hebben gesteld, aangaande een erkkeningszaak, is mij toegezegd dat dit tot �25.000 vergoed zou worden. Na afsluiten vd verzekering staat in de polis dat familiare zaken... Na een specifieke vraag te hebben gesteld, aangaande een erkkeningszaak, is mij toegezegd dat dit tot �25.000 vergoed zou worden. Na afsluiten vd verzekering staat in de polis dat familiare zaken uitgesloten zijn. Vervolgens zoek ik herhaaldelijk contact en wil ik, doordat ik verkeerd ben voorgelicht, mijn verzekering per direct opzeggen en het betaalde premiebedrag retour. En nu krijg ik geen antwoord meer. Al
2 weken stil vanuit Uw zijde. Waardeloos.

Snel klantgericht en goed geholpen.

Geertman

Zeer professionele begeleiding en afhandeling.

Altijd prima geholpen en geadviseerd en nooit ergens moeilijk over gedaan.
Dat is handelen zoals je het hoopt en verwacht van een verzekeraar, en dat geeft rust en zekerheid.

Schutten

Duurt allemaal vreselijk lang en zijn ook nog eens vreselijk beidehand aan de telefoon

Milo van kempen

Ik ben Zeer goed geholpen en geadviseerd

roskam

In mijn geval ben ik hier heel blij mee hoe ik ben behandeld en ben geholpen ik ben zeer dankbaar en tevreden hoe mijn zaak is op gepakt en behandeld

Balkenende

Dhr. mr. R. van der Kogel - prima gedaan

We zijn zeer tevreden over hoe we benadert zijn en alle zaken afgehandeld zijn. we kregen alle tijd om ons verhaal te doen en hebben goed overleg gehad hoe alles afgehandeld zou gaan worden!