Slootmaekers

Tot 2x toe waterschade gehad en niets vergoed gekregen! Terwijl wel vermeld wordt dat een losgeschoten vulslang en water uit leidingen vergoed worden bij de inboedel royaal verzekering!

Altijd vriendelijk te woord gestaan en alles zeer goed uitgelegd omtrent de lopende ontwikkelingen in mijn zaak, en alles goed afgehandeld met oude werkgever.

De heer van Eesteren heeft mij zeer goed geholpen.

Bresser

Personen die ik tot heden aan de lijn gehad heb zijn niet competent en niet vriendelijk. Zij maken uw TV reclame niet waar. Zal derhalve klacht indienen bij de reclamecode commissie.

Perfect afgehandeld ,

Jaren betalen . Maar als er uit gekeerd moet worden moeilijk doen.

Schellens

Een beoordeling over een verzekering is pas te geven wanneer deze een keer nodig is. Dan pas weet je of en hoeveel er uitgekeerd wordt, hoeveel gedoe erover is en of je als verzekerde een goed... Een beoordeling over een verzekering is pas te geven wanneer deze een keer nodig is. Dan pas weet je of en hoeveel er uitgekeerd wordt, hoeveel gedoe erover is en of je als verzekerde een goed gevoel daarover hebt. Ik ben al jaren bij Klaverblad verzekerd, al voordat de reclamecampagne begon. En ik vind het jammer dat die er is, daar moet ik dus ook aan meebetalen en dat doe ik liever niet. Ik weet ook niet of de verzekering erop vooruit gegaan is sinds die campagne, denk het niet, die zendtijd en de filmpjes kosten ook eea. Eerlijk gezegd ben ik geneigd om eens elders te gaan kijken.

Hubner

Een verzekering zonder nonsens
Wordt keurig en beleeft geholpen zonder poespas en snelle actie

van Osch

Na een wat stroeve start is het langdurige (vervolg)proces, de behandeling van de zaak heel goed verlopen. Dat betreft het opstellen van brieven en verweerschrift, maar zeker ook het verweer tijdens... Na een wat stroeve start is het langdurige (vervolg)proces, de behandeling van de zaak heel goed verlopen. Dat betreft het opstellen van brieven en verweerschrift, maar zeker ook het verweer tijdens de zitting en onze gezamenlijke, volhardende aanpak. Verder ook het juist handelen op het juiste moment met een uiteindelijk positief resultaat voor ons.
Kortom een zeer tevreden klant.

Laurense

Wij hebben al meer dan 30 jaar naast de aansprakelijkheid, ook de opstal- en inboedelverzekering bij jullie lopen. Gelukkig niet zo heel veel schades gehad, maar in de tijd dat onze kinderen pubers... Wij hebben al meer dan 30 jaar naast de aansprakelijkheid, ook de opstal- en inboedelverzekering bij jullie lopen. Gelukkig niet zo heel veel schades gehad, maar in de tijd dat onze kinderen pubers waren wel eens wat op de aansprakelijkheidsverzekering. Deze afhandelingen waren altijd keurig en snel. Voor ons is de manier van afhandelen van een schade belangrijker dan misschien ergens voor een paar tientjes goedkoper te kunnen verzekeren. Ik kijk dan ook niet naar vergelijkingen omdat ik super tevreden ben.