p . veldt

De schade word snel en goed afgehandeld

van de Meer

Wij hebben al vanaf 2007 een pleziervaartuigenverzekering, nog niets iets geclaimd. Nu horen we dat we verzekering niet kunnen voortzetten van de tussenpersoon omdat jullie ermee stoppen! Niet... Wij hebben al vanaf 2007 een pleziervaartuigenverzekering, nog niets iets geclaimd. Nu horen we dat we verzekering niet kunnen voortzetten van de tussenpersoon omdat jullie ermee stoppen! Niet klantvriendelijk.

Goedvolk

Onvriendelijke mevrouw bij een telefonische vraag

Theussing

Nooit schade gehad, nooit iets gedeclareerd. Nu door het toe doen van een ander schade aan mijn auto. Klaverblad helpt niet. Moet het zelf op lossen wanneer ik alleen het kenteken van de tegenpartij... Nooit schade gehad, nooit iets gedeclareerd. Nu door het toe doen van een ander schade aan mijn auto. Klaverblad helpt niet. Moet het zelf op lossen wanneer ik alleen het kenteken van de tegenpartij heb. Eerst volgend opzeg moment stap ik over.

Schijf

Zo�n goede en snelle afhandeling. Ik heb veel lasten moeten ondervinden sinds het ongeluk omdat ik een eenmanszaak heb en veel dingen niet meer kon doen en dankzij hulp van jullie komen mijn... Zo�n goede en snelle afhandeling. Ik heb veel lasten moeten ondervinden sinds het ongeluk omdat ik een eenmanszaak heb en veel dingen niet meer kon doen en dankzij hulp van jullie komen mijn onderneming en ik weer helemaal op onze pootjes terecht!

Laan

Wij zijn op een hele persoonlijke en professionele manier geholpen. Gelijk hebben en gelijk krijgen is niet altijd van zelfsprekend in Nederland. Zeker in deze zaak hadden we dit zonder hulp niet... Wij zijn op een hele persoonlijke en professionele manier geholpen. Gelijk hebben en gelijk krijgen is niet altijd van zelfsprekend in Nederland. Zeker in deze zaak hadden we dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

Been

Helaas kort verzekerd geweest, ivm een aanrijding auto total los verklaard. Helaas letsel opgelopen. Na contact gehad te hebben wordt er niet snel geantwoord op mails die toegezonden worden. Naar... Helaas kort verzekerd geweest, ivm een aanrijding auto total los verklaard. Helaas letsel opgelopen. Na contact gehad te hebben wordt er niet snel geantwoord op mails die toegezonden worden. Naar mijn mening kan dit sneller en effici?nter opgepakt worden. Zodat iedereen de hulp krijgt waar nodig, ik heb immers een schade inzittende verzekering afgesloten. Helaas ben ik dus niet positief en vindt ik het erg jammer dat wanneer er een ongeval gebeurd is er geen contact is nadat er vanuit Klaverblad gevraagd wordt naar uitslagen. Om zo het verdere proces te kunnen beoordelen. Maar helaas...

.de afhandelingen van waterschade is heel slecht verlopen.l niet iedereen is thuis in digitale afhandelingen .
ik overweeg ook om naar een andere verzekering over te stappen.

Sleutelaar

Desondanks ik zelf laks was met de afhandeling, heeft Klaverblad herhaaldelijk mails gestuurd waardoor ik erg snel het gehele bedrag kreeg uitgekeerd

V. Roshanali

Auto verzekerd. Vervolgens wordt ingebroken in de auto. Een schade buiten mijn schuld. Schade wordt niet uitgekeerd. Klaverblad zoekt allerlei reden om niet uit te betalen. Een belangenbehartiger... Auto verzekerd. Vervolgens wordt ingebroken in de auto. Een schade buiten mijn schuld. Schade wordt niet uitgekeerd. Klaverblad zoekt allerlei reden om niet uit te betalen. Een belangenbehartiger ingeschakeld. Hij adviseert om een dagvaarding uit te brengen en het proces via de rechter te laten verlopen. Dit ga ik doen. Volgende week wordt de dagvaarding uitgebracht. Als particulier sta je machteloos gelukkig is mijn belangenbehartiger van mening dat deze zaak dan maar voor de rechter te laten voorkomen om alsnog mijn gelijk te halen.