Oosterhof

Ontzettend goed en ter zake deskundige en goede ondersteuning van de verzekering. Ook een beter dan gehoopt resultaat behaald en daar ben ik enorm blij mee. Heel erg bedankt voor de ondersteuning!

Simons

Mijn schademelding voor de tegenpartij is dankzij mijn rechtsbijstand tot volle tevredenheid afgehandeld. Dikke 10 wat mij betreft.

Dat we netjes en goed behandeld zijn

Leune

Tijdens de claimbehandeling ben ik zeer goed op de hoogte gehouden, zowel door de behandelaar via de mails als de schade expert via de telefoon.

Middelkoop

De jurist was naar mijn gevoel slechts met de wet bezig en gaf geen advies. Ik voelde mij niet gehoord en echt geholpen. Of ik u zou aanbevelen. Daar kan ik nog geen uitsluitsel overgeven daar dit... De jurist was naar mijn gevoel slechts met de wet bezig en gaf geen advies. Ik voelde mij niet gehoord en echt geholpen. Of ik u zou aanbevelen. Daar kan ik nog geen uitsluitsel overgeven daar dit mijn eerste ervaring is met de rechtsbijstandsafdeling.

van Leeuwen

Alles is soepel verlopen, ik heb eenmalig een mailtje gestuurd en Klaverblad heeft verder alles zelf afgehandeld en heft mij op de hoogte gehouden.... Top!!!

De Wit

Ik ben zeer kundig en professioneel geholpen, en toch voelde het heel persoonlijk. Alle vragen mocht ik neerleggen en deze werden ook snel beantwoord.
En evt voorzien van goed advies.

Ik krijg niemand telefonisch te pakken. Heb na 11 minuten maar opgehangen. Tot ni toe nog Niemand gesproken

n.j. veldt

Prima premie snelle afhandeling we zijn te vreden

Tamminga

To-the-point communicatie en dito transparante uitleg mbt mijn casus. ??????