Zeer tevreden over alle facetten van de afhandeling
engelen
Heel netjes gegaan en bedankt voor de goede afwerking
Hollenberg
Ontzettend bedankt voor jullie inzet. Waar wij al weken/maanden mee bezig zijn geweest, is jullie binnen 2 weken gelukt! Ik zou jullie zeker aanbevelen.
Smulders
Tip: waarom stuurt u geen digitale polisbescheiden? Ik scan polissen onmiddellijk in en gooi dan de papieren weg. Zonde van het papier en de porto- en handlingkosten.
Tot heden nooit contact gehad met Klaverblad ivm polis of claims, zodat ik met de ci9jfers voorzichtig blijf
Ik heb een aanrijding gehad, waarbij ik bij het wisselen van rijstrook werd aangereden door een meneer die met vrij hoge snelheid voorbij meerdere autos reed over een verdrijvingsvlak. Nu zegt...Ik heb een aanrijding gehad, waarbij ik bij het wisselen van rijstrook werd aangereden door een meneer die met vrij hoge snelheid voorbij meerdere autos reed over een verdrijvingsvlak. Nu zegt klaverblad dat ik de schuldig ben. En de man had een boete kunnen krijgen en ik had hem voorrang moeten verlenen terwijl hij daar niet eens mocht rijden! Ik voel me in de zeik genomen. Zwak excuus. En neehoor ze zullen me ook niet even verder helpen.