Met de deskundige assistentie vanuit Klaverblad heb ik mijn geschil met de webwinkel SeeYourHeartBeat.nl tot een goed resultaat voor mij op kunnen lossen, hartelijk dank.
de Jong
Complimenten over service en deskundigheid!
Eerste jaar betaal je een redelijke prijs .jaar daarop 100 procent meer. Afleggers zijn jullie.
van der Steen
Vriendelijk personeel. Goede sercive....prijs / kwaliteit goed
Hardeman
Wederom zeer goed geholpen door klaverblad, deskundige behandelaar en altijd een snelle reactie terug.
Snoeren
Eerste keer, dat ik in aanraking kom met Klaverblad. Keurig, snel en duidelijk geholpen door een medewerker die zich inleeft in de persoonlijke situatie van de klant en de juiste adviezen geeft....Eerste keer, dat ik in aanraking kom met Klaverblad. Keurig, snel en duidelijk geholpen door een medewerker die zich inleeft in de persoonlijke situatie van de klant en de juiste adviezen geeft. Komt erg betrouwbaar en met kennis van zaken over. Ik heb het als zeer prettig ervaren.
Elattar
Super snelle afhandeling!
R Muller
Ik ben in de regel nog nooit zo vriendelijk en uiterst betrouwbaar behandeld als Klaverblad rede dat ik voor jullie heb gekozen tevens omdat ik jullie altijd kan bellen en uiterst vriendelijk en...Ik ben in de regel nog nooit zo vriendelijk en uiterst betrouwbaar behandeld als Klaverblad rede dat ik voor jullie heb gekozen tevens omdat ik jullie altijd kan bellen en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord word gestaan en voor een geheel jaar kan betalen enh Papieren poils en groene kaart mag ontvangen vind ik zeer goed geregld bij klaverblad.
Met vriendelijk groet Dhr R Muller
Ze hebben alles geregeld voor me. En dachten mee. Ik hoefde maar een mailtje te versturen en ik kreeg vrij snel een reactie terug.
de Ruiter
Zeer snelle en adequate afhandeling binnen enkele weken alles geregeld naar onze tevredenheid.