Pippel

Ik ben prettig geholpen.

Bolman

Na waterschaden te hebben gehad ben ik goed geholpen van aanvraag tot afhandeling ! Zoals Ze zeggen een gewoon goede verzekering

Betere afhandeling dan verwacht. Het resultaat was boven verwachting

Begin vh jaar waterschade gehad door lekkage. Binnen een week een expert langs geweest en zeer snel daarna werd er uitbetaald. Echt heel goed geholpen.

Boelens

Ik vind dat wij keurig en heel goed geholpen zijn. Ook vind ik het heel netjes dat wij ondanks het schade bedrag al reeds te hebben mogen ontvangen wij nog steeds op de hoogte werden gehouden. In... Ik vind dat wij keurig en heel goed geholpen zijn. Ook vind ik het heel netjes dat wij ondanks het schade bedrag al reeds te hebben mogen ontvangen wij nog steeds op de hoogte werden gehouden. In een woord TOP!!

Ik geef nooit tienen:)

van der Aa

Auto is aangereden door Belgische auto. Iedereen in mijn omgeving zei als je al geld krijgt gaat het heel lang duren. Gelukkig had ik goede rechtsbijstand want binnen 2 maanden schadebedrag op mijn... Auto is aangereden door Belgische auto. Iedereen in mijn omgeving zei als je al geld krijgt gaat het heel lang duren. Gelukkig had ik goede rechtsbijstand want binnen 2 maanden schadebedrag op mijn rekening ontvangen. Dus alle lof voor de rechtsbijstandsverzekering van Klaverblad!

Na een lange strijd, eindelijk een goed einde, en gerechtigheid.

Bijzonder prettig. Snelle reacties, zeer klantvriendelijk.

Van Tilborgh

Deskundige hulp en betrouwbaar.