Brugge

Mijn schade is snel en naar alle tevredenheid afgehandeld. Zo zou je het wensen want de pech is al een tegenvaller en als dan de verzekering dat naar volle tevredenheid afhandelt dan is dat een... Mijn schade is snel en naar alle tevredenheid afgehandeld. Zo zou je het wensen want de pech is al een tegenvaller en als dan de verzekering dat naar volle tevredenheid afhandelt dan is dat een geweldige opsteker! Nu heb ik zelden een beroep op mijn verzekering hoeven doen, maar dit was wel verbluffend.

Snel en duidelijke antwoorden.
Snel verricht werk, precies zoals je verwacht van een verzekering. Top.

Wessel

Een aantal keren een verzoek tot bijstand ingediend en telkens viel het onderwerp weer NET niet onder de dekking. Ondertussen al honderden euro`s kwijt en geen enkele steun ontvangen. We zijn erg... Een aantal keren een verzoek tot bijstand ingediend en telkens viel het onderwerp weer NET niet onder de dekking. Ondertussen al honderden euro`s kwijt en geen enkele steun ontvangen. We zijn erg teleurgesteld. Je moet zelf ontzettend veel uitzoeken ...

M.A.Mansoer

Onervaren met een schadeclaim mijnerzijds, is deze vlot en correct behandeld. Goede feedback en snelle afhandeling zowel door hun agent als door de heer Wubben. Alles digitaal kunnen doen.

van den Herik

Gebeld met een vraag over uitbreidingsmogelijkheid van ons verzekeringspakket. Zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan. Ik heb precies de juiste informatie ontvangen en weet waar ik aan toe ben.

anouk van son

Slechte verzekering!! Onvriendelijke medewerkers en na 1 schade gemeld te hebben meteen een schrijven ontvangen dat mijn schadeclaim te hoog is!! Deze verzekering absoluut NIET afsluiten!!

Bellen met Klaverblad is een goede ervaring, je krijgt meteen iemand aan de lijn en geen keuzemenu. Ik werd ook meteen goed geholpen, heel prettig.

L. Bos

Zeer vlotte afhandeling van de claim i.v.m. glasschade. Na het digitaal indienen van de claim direct bericht op de e-mail over het verloop van de procedure. De volgende dag bericht over de... Zeer vlotte afhandeling van de claim i.v.m. glasschade. Na het digitaal indienen van de claim direct bericht op de e-mail over het verloop van de procedure. De volgende dag bericht over de claimafhandeling en de dag erna staat het geld al op mijn rekening. Complimenten voor de klantvriendelijke en vlotte afhandeling.

De kennis en kunde van Klaverblad heeft ertoe geleid dat het maximale uit de ontslagprocedure is gehaald. Fijn dat er bij zon emotionele zware tijd rondom ontslag iemand je bijstaat met objectief... De kennis en kunde van Klaverblad heeft ertoe geleid dat het maximale uit de ontslagprocedure is gehaald. Fijn dat er bij zon emotionele zware tijd rondom ontslag iemand je bijstaat met objectief advies. Zeer tevreden over afhandeling.