Na mijn ongeluk het proces goed aangepakt en afgewikkeld
Brons
Heel perfect geholpen! Alles netjes afgehandeld!
de Wilde
Klantvriendelijk en snelle polisopmaak.
Overbeekbloem
Zeer en zeer tevreden met de snelle afhandeling
de Q
Ik wou mijn verzekeringen uitbreiden met een scooter verzekering, spijtig genoeg kan dit alleen via de website. Zou mooi zijn als dit via de telefoon kan, nu maar op zoek naar een andere verzekering...Ik wou mijn verzekeringen uitbreiden met een scooter verzekering, spijtig genoeg kan dit alleen via de website. Zou mooi zijn als dit via de telefoon kan, nu maar op zoek naar een andere verzekering waar ik wel alles via de telefoon kan regelen. incl woonhuisverzekering. beetje onzin om alles verplicht via de website te doen, je mag nog wel wat persoonlijk contact verwachten. van klaverblad verzekeringen had ik dit niet verwacht. zeker niet als je kijkt naar de manier hoe ze reclame maken.
Van Leeuwen
Zeer bekwame en professionele afhandeling van mijn schade afhandeling.
Maria Sprengers
Ontzettend goed geholpen door klaverblad. Dus zeker een aanrader.
T. Zijlstra
Binnen een dag na het aanvragen van juridische bijstand, wegens moeizame onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden na overname van het bedrijf, werd ik terug gebeld door een duidelijk kundig jurist....Binnen een dag na het aanvragen van juridische bijstand, wegens moeizame onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden na overname van het bedrijf, werd ik terug gebeld door een duidelijk kundig jurist. Hij heeft mij rust en vertrouwen gegeven dat het goed zou komen en al mijn vragen altijd geduldig beantwoord. Eindresultaat is dat ik gewoon met alle voorwaarden en met een goede verstandhouding op de nieuwe werkplek kan blijven werken. Prachtig resultaat! Heel erg tevreden.
Alles netjes en snel afgehandeld, in goed overleg.
Adequate en prima service, fijn dat er 1 persoon is die als aanspreekpunt dient en goed bereikbaar is. Klaverblad ontzorgt in de schadeafhandeling en heeft ons goed op de hoogte gehouden. Wat mij...Adequate en prima service, fijn dat er 1 persoon is die als aanspreekpunt dient en goed bereikbaar is. Klaverblad ontzorgt in de schadeafhandeling en heeft ons goed op de hoogte gehouden. Wat mij betreft een dikke 10!