Zeer snelle reactie op mijn aanvraag RB en perfecte toelichting op de manier waarop de kwestie met woningstichting is afgehandeld
Nap
Snel, efficiënt, klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar
Overmars
Goede en snelle afwikkeling. Goed contact.
loef
Het lage cijfer voor de claim afhandeling komt door het zeer warrige verloop en vreemde communicatie door dekra : niet nagekomen afspraken / dubbele afspraken / onduidelijke afspraken
Bos
Keurige en deskundige mensen met verstand van zaken, zeker aan te raden!
van de Wouw
De reclame die jullie maken, maken jullie waar?
Campfens
Geen aanvulling op de uitstekende ervaring
Er werd mij medegedeeld dat de tegenpartij de schade ging vergoeden. Er werd mij in dezelfde mail gevraagd naar mijn rek nr. Maar er werd niet gesproken over welk bedrag t ging. Hier moest ik eerst...Er werd mij medegedeeld dat de tegenpartij de schade ging vergoeden. Er werd mij in dezelfde mail gevraagd naar mijn rek nr. Maar er werd niet gesproken over welk bedrag t ging. Hier moest ik eerst weer over informeren alvorens ik m’n bankrekeningnummer kon doorgeven om teleurstelling te voorkomen.
Oerlemans
Na lange tijd verzekerd te zijn voor rechtsbijstand een aanspraak gedaan op de verzekering, over het proces van aanmelding tot sluiting van het dossier ben ik zeer tevreden, vanaf het begin keurig...Na lange tijd verzekerd te zijn voor rechtsbijstand een aanspraak gedaan op de verzekering, over het proces van aanmelding tot sluiting van het dossier ben ik zeer tevreden, vanaf het begin keurig geholpen door een vaste en deskundige contactpersoon welke ik tijdens het gehele proces heb gehouden. Het contact als prettig ervaren en ook de wijze van tussentijdse informatie voorziening is goed te noemen. Over het te behalen eindresultaat bestond in het begin enige twijfel maar ik kan niet anders zeggen dat het behaalde resultaat boven verwachting was. Bedankt.