Prettige medewerkers, goede uitleg, ze laten je op je gemak voelen

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Acne therapie

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor dit compliment. Wij vinden het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt. Goed om te horen dat je dit zo ervaart.

Seema Vijayan

Heel professioneel! Helder uitleg en gelijk een goede advies.

Camouflage therapie

n/a

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring Seema!

Vertrouwd en kwalitatief

Acne behandeling + peeling

Eigenlijk niet, goed ontvangst en ook de behandeling verliep naar verwachting. Ik heb al enige ervaring met jullie kliniek dus ik wist al in grote lijnen wat ik “realistisch” gezien kon verwachten.... Eigenlijk niet, goed ontvangst en ook de behandeling verliep naar verwachting. Ik heb al enige ervaring met jullie kliniek dus ik wist al in grote lijnen wat ik “realistisch” gezien kon verwachten. Desondanks kreeg ik verhelderende adviezen en nieuwe interessante informatie.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Wat goed dat je een vertrouwd gevoel bij de kliniek hebt. Dit vinden wij erg belangrijk en hier doen wij ook ons best voor. Bedankt voor je mooie reactie!

Fleur

Erg fijne & goede service en huidtherapeuten met veel kennis

Laser / IPL

Beste Fleur,
Fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring in de kliniek hebt gehad. Bedankt dat je dit met ons wilt delen!

Ik ben vriendelijk, gestructureerd en efficiënt geholpen.

Laserontharing

Ik kan geen tips of adviezen bedenken.

5 sterren, dankjewel!

Very positive!

Moedervlekken verwijderen

None

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Thank you for your review!

Heel prettig en kundig contact

Coagulatie

Zo doorgaan.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor het mooie eindcijfer!

Nine

De meiden van Huid & Laser kliniek Delft zijn erg aardig en behulpzaam. Ze stellen je op je gemak tijdens de behandeling en leggen alles goed uit.

Laserontharing

Nog geen die ik me kan bedenken

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je reactie en het mooie cijfer.

Emna

Goog

Face laser

Nothing

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Thank you for the 5 stars Emna!

Maja Nikic

Geweldig

Vaatlaser

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Hi Maja, bedankt voor je mooie beoordeling!