Nicole Wortelboer-Visser

Ik ben superblij met de eerste afspraak.

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

peeling en een laserbehandeling

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Hoi Nicole, fijn om te horen dat je blij bent na je eerste afspraak. Bedankt voor de review!

Rolinda Vonk

Superfijn. Klantvriendelijk.

Laser behandeling

Ik heb er geen tips. Manon is een topper.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor je complimenten Rolinda. We zullen het doorgeven aan Manon!

Maura

Erg fijn en met veel rust en respect behandelt

Laser ontharen bikinilijn en oksels

Niks, jullie doen het al goed!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Hoi Maura, fijn dat je de behandeling zo positief hebt ervaren. Bedankt voor het delen.

Vriendelijk personeel. Nemen de tijd. Goede uitleg. Mooi schoon gebouw

Micro needle

Zo doorgaan, super

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor dit mooie eindoordeel!

Tamara Derwort

Heel goed

Tattoo laseren

Geen.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor de 5 sterren Tamara!

Loraine

Kort en krachtig in één woord geweldig! De omgang, mij geruststellen maar ook duidelijk zijn in de verwachtingen. Nu na 9 dagen zijn de korstjes eraf gevallen en ik ben verbluft! Sanne dank je wel!... Kort en krachtig in één woord geweldig! De omgang, mij geruststellen maar ook duidelijk zijn in de verwachtingen. Nu na 9 dagen zijn de korstjes eraf gevallen en ik ben verbluft! Sanne dank je wel! En de overige dames achter de receptie ook bedankt voor de fijne ontvangst.

Coaguleren zapper

Niets... Dit is perfect.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Wat worden wij vrolijk van deze feedback! Super fijn om te horen dankjewel.

Brie

Mooie schone kliniek, professionele benadering, uitvoerige en reëele uitleg, ruimte voor vragen en opmerkingen, moderne apparatuur, behandeling geslaagd.

Verruca senilis verwijderd. Ouderdomswratjes. Coagulatie.

Jullie zijn al geweldig, gewoon doorgaan met wat jullie doen en ook hoe jullie het doen!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor je mooie review Brie. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

Bijzonder informatief!

Laserbehandeling en peeling

Vooralsnog heb ik erg geen!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Goed om te horen, bedankt voor je review!

Marc van Amerongen

Super fijn en goed

Tattoo laseren/verwijderen

Geen, zeer professionele dames en erg vriendelijk

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Goed om te horen, bedankt voor het delen!

Catherine

Zorgzame professionals

Laserontharing

Kweetnie

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor je review Catherine. Altijd fijn om te horen.