Linda Dorr

Zeer prettige en professionele behandeling

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Vitamine c peeling

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Niet nodig

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Fijn om te horen, bedankt!

Goed advies en goed behandeld

Botox

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Daar doen we het voor, bedankt voor je reactie.

Charlotte Danilenko

Erg prettig. Erg vriendelijk, duidelijk en hygiënisch

Verwijderen van gerstkorrels

Geen. Jullie doen het perfect!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor het compliment Charlotte!

Prima! Zeer vriendelijke medewerkers, deskundige arts en huidtherapeute. Beiden gaven duidelijke uitleg en waren zorgvuldig in de uitvoering. Voelde mij er op mijn gemak.

Fillers en elektrische ontharing gezicht

Geen tips. Behandelingen waren uitstekend.
( 1 dingetje: miste haakje voor jas in het toilet )

Een hele goede ervaring en al een zichtbaar effect na een behandeling! Was het schilferen waard!

Acnebehandeling icm medische peeling

Vakkundig, zorgvuldig, netjes en heel klantvriendelijk.

Litteken laser behandeling.

Ik heb geen tips of advies omdat ik zeer tevreden ben.

Hele goede behandeling.

Laser

Te vrede zo.

Fijne rustige plek. Huidtherapeut Sanne is ook rustig, vertelt precies wat ze doet en checkt ook tussendoor of het gaat.

Vaatjes laseren

Weet ik niet.

Eej v Grevenhof-vogel

Top,goede service, veel geduld,goeie uitleg, luisterde naar de klant

Vaatlaser behandeling

Jullie zijn toppers , ga zo door .

Positief, ik ben goed en -voor zover ik dat kan beoordelen- deskundig geholpen. Mijn klachten zijn vrijwel geheel verdwenen.

Vaatjes weglaseren

geen adviezen