Prima behandeld, goede service en aardig personeel

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Elektrisch ontharen

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Ga zo door

Natasja

Onwijs fijne ervaring. Eerste keer hier en kom zeker in de toekomst terug. Traangoot behandeling bij merel laten doen. En wat stelt ze je op je gemak. En nu al blij met het resultaat!! 1000maal dank!

Traangoot

Tanima

My experience with Huid & Laser kliniek Delft is very good. They are efficient and have friendly behaviour. They care for customers.

Laser treatment

If free parking facilities could be arranged.

Karen

Top

Laser ontharen

Geen, super tevreden

Valerie

Als prettig. Sharon is servicegericht en vriendelijk. Geeft informatie bij vragen en stelt ook gerust. Ik heb een nogal lage pijngrens en daar gaat zij goed mij om. Ze stelt me op mijn gemak.

Laserbehandeling striae

Voor nu weet ik dat nog niet. Misschien beter licht in de behandelkamers, omdat sommige striae minder goed te zien zijn in het licht in de behandelkamers dan bijvoorbeeld in zonlicht, wat invloed... Voor nu weet ik dat nog niet. Misschien beter licht in de behandelkamers, omdat sommige striae minder goed te zien zijn in het licht in de behandelkamers dan bijvoorbeeld in zonlicht, wat invloed heeft op de behandeling omdat striae over het hoofd (kunnen) worden gezien.

Professioneel, kundig, hartelijk

Laserontharing, botox, pedicure

Elektrisch ontharen

Ga zo door

Sylvia

Heel prettig. Goede uitleg, zeer vriendelijke bejegening.

Coagulatie en laserbehandeling van cherry angiomen

Ga zo door.

Very good! Helpful, responsible and professional

Microneedling

Maybe keep extra 15 Min after treatment for consulting

Vriendelijke benadering, deskundig en begripvol.

Laseren bestraling punten.

Misschien op een rij zetten welke verzekering welke behandeling vergoedt.