L Janssen

Fijne locatie en een mooi kliniek. Medewerkers zijn professioneel en nemen de tijd.

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Laserbehandeling

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Prima. Goed advies en fijne gehandeling

Laser therapie voor ouderdomsvlekken

Kopje koffie of thee met koekje in wachtruimte?

Prettige en duidelijke uitleg, mooie en schone omgeving.

Laserbehandeling

Goede ontvangst, uitleg van de behandeling, en het kostenplaatje

vaatjes laseren

geen mening

Heel vriendelijk! Ben goed geholpen met mooi resultaat!

Bikini lijn en oksel laserbehandeling

Uitleg over het eindresultaat en of herbehandelingen nodig zijn

Lily

Prettig, professioneel, leuk personeel.

Laser ontharen

Vakkundig en gezellig. Sanne is een topper die weet wat ze doet. Het is altijd een feestje om naar jullie toe te komen.

Laseren

Niets.

Very professional and caring

Facial capillaries lasered

Keep up the good work

Professioneel, klantgericht, persoonlijk.
Goed advies, goede nazorg. Fijne mooie kliniek met fijne mensen bij wie je je welkom voelt.

Huidverbetering: Plasma pen behandeling en Cosmo Peel Forte

Borging van huidige kwaliteit met dit succes en deze groei.

Zeer goed

Onderhoudsbehandeling

Er ging iets niet goed met de lengte van de afspraak.