Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Laserbehandeling vanwege pigmentvlekjes in gezicht

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Nog geen

Natascha

Nette salon, deskundige en lieve meiden.

Laserbehandelingen

Meestal is de behandeling goed, maar soms is het pijnlijk.

De behandeling is epilatie van de haren op mijn gezicht.

Dit is voor mij moeilijk omdat ik soms niet op de woorden kan komen.

Ervaren deskundige medewerkers

Bikini & oksel laserbehandeling

Prettig!

Laser litteken

Geen. Jullie zijn al goed bezig!:)

Merel

Heel goed. De behandelaren zijn erg fijn en luisteren goed naar je wensen. Ze vertellen netjes stap voor stap wat de doen, zodat je altijd weet er gaat gebeuren.

Reinigen van de huid op het gelaat en Peelings.

Soms wat vaker bespreken met de klant en elkaar of de behandeling aansluit en nog werkt.

Lily

Heel aardig, professioneel personeel. Voelde me erg op mijn gemak.

Laser ontharen.

Geen.

Aleksandra

Very professional team and great services offered

Laser treatment, peeling, microneedling

Keep up the good work

Oana Schippers

Vriendelijke, duidelijk, flexibel, denkt met je mee

Permanente ontharing

Thee of koffie aanbieden terwijl je wacht

Jeanette gerritse

Fijne ervaring. Er wordt tijd voor me genomen en niks gaat overhaast.

Laseren bikini en oksel