Lucia

Vriendelijk ontvangst

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Elektrische epilatie

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Geen. Is prima

Plezierig

Laseren vaatjes en pigmentvlekken

Ik zou graag wat foto's zien van direct tot een paar dagen na een behandeling.

Monique Martens

Heel goed, super gedigitaliseerd, goede informatie.

Laseren

Alles is Prima.

Donna van den Ende

Fijne ervaring. Vriendelijke dames waarbij je je kwetsbaar kunt opstellen. Ze hebben kennis van het vak en wijzen je op de risico’s

Laser nek beharing

Mooie aanbiedingen blijven aanbieden

Irene Klinkenberg

Top!

pigmentvlekken verwijderd, filler

kopje koffie bij binnenkomst?

Heel prettig

laser litteken

Anousha

Ik ben er super tevreden mee.

Laser

Jullie zijn geweldig. Jullie doen het werk goed. Toch vind ik de prijs best wel hoog.

Cherelle

Laagdrempelig en fijn

Coagulatie

R.A. Prins

Goede behandeling gehad en helemaal tevreden

Huid

Koffie bij intake gesprek en/of binnenkomst