Tineke van der Spek

Ik werd een half uur te laat geholpen, dit vind ik onacceptabel.

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?

Ik heb een moedervlek en steelwratjes laten verwijderen.

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Als een klant zo lang moet wachten vertel dat dan. Biedt iets te drinken aan.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Vervelend om te horen dat je later werd geholpen Tineke. Omdat we graag iedereen de tijd gunnen die ze verdienen lopen we af en toe uit. In dit geval wat langer dan normaal. We hopen je terug te... Vervelend om te horen dat je later werd geholpen Tineke. Omdat we graag iedereen de tijd gunnen die ze verdienen lopen we af en toe uit. In dit geval wat langer dan normaal. We hopen je terug te zien in de kliniek voor een behandeling en een lekkere kop thee of koffie!

Plekken weg laten halen

Goed kliniek vriendelijke mensen

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Hartelijk dank voor je review!

Heel vriendelijk, persoonlijk en wordt alle tijd genomen.

Botox en fillers

Blijf zoals jullie nu werken! Hoe fijn is het dat ik wordt verwelkomt met mn voornaam.

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Paniz

Perfect

Laser hair removal

Nothing, everything is perfect!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Thank you for your review Paniz!

Professioneel en prettig

Coagulatie xantelasme

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Goed om te horen dat je je bezoek als professioneel en prettig hebt ervaren. Bedankt voor het delen!

Super fijne medewerkers en fijne behandelingen

Acnepeeling

Geen!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Een 10 en 5 sterren, daar doen we het voor!

Positief, goed geïnformeerd. Aardige en vakbekwame mensen

Vaatjes in gezicht laten verwijderen

Nog geen

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Wat goed om te horen! Bedankt voor je review.

Paula

Mooie kliniek, professioneel personeel

Peeling

Niks

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor dit mooie eindoordeel Paula!

Claudi

Heel positief!

Botox

Blijf zo fris, vriendelijk en professioneel zoals jullie nu zijn!

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt dat je deze mooie woorden met ons wil delen Claudi!

N. Wartewig

Compleet plan.

Geen tips. Ben heel tevreden

Reactie Huid & Laser kliniek Delft:

Bedankt voor het mooie eindoordeel!