Alles is prima alleen de telefonische bereikbaarheid is erg irritant.Meestal zeer lang wachten voor ik aan de beurt ben. Vaak verbreek ik de verbinding omdat ik er niet door kom. U bent de 2de...Alles is prima alleen de telefonische bereikbaarheid is erg irritant.Meestal zeer lang wachten voor ik aan de beurt ben. Vaak verbreek ik de verbinding omdat ik er niet door kom. U bent de 2de wachtende wordt er steeds gezegd en dat blijft ook zelfs als ik na een half uur weer probeer te bellen. Dan geef ik het op
Zeer aandachtig en betrokken
Veel aandacht,luistert goed,schept vertrouwen,empathisch.
Ik kan geen enkel negatief punt bedenken. Ik heb altijd zeer tevreden.
Anneke olsman
Ze luisterde goed naar me en nam mijn klachten serieus
Elisabeth Timofeeff
Ik vind dat er sinds haar komst al mooie veranderingen en verbeteringen zijn doorgevoerd. En ik vertrouw op haar kunde en zij staat open voor mij als patiënt maar ook als persoon. Dat vind ik heel...Ik vind dat er sinds haar komst al mooie veranderingen en verbeteringen zijn doorgevoerd. En ik vertrouw op haar kunde en zij staat open voor mij als patiënt maar ook als persoon. Dat vind ik heel prettig.
jan den hartog
Altijd op tijd ingrijpen en/of voorkomen van te verwachten problemen, verwijzing indien nodig naar specialist en dit al 40 jaar lang in dezelfde gezondheidscentrum, dank dank dank alle...Altijd op tijd ingrijpen en/of voorkomen van te verwachten problemen, verwijzing indien nodig naar specialist en dit al 40 jaar lang in dezelfde gezondheidscentrum, dank dank dank alle medewerkers !!!!!!!
Adeleh
Dr Berkhof is mijn huisarts. Zij is de geweldigste en liefste en een zeer begripvolle huisarts. Ik kan haar altijd 100% vertrouwen. Dikke 10! Hun assistenten zijn ook erg begripvol. Een top team!
Fijn dat je zo snel geholpen wordt en dat er met je meegedacht wordt.
Je wordt serieus genomen en met respect behandeld Sympathieke assistente van dokter bernhof