Stichting Dierenambulance Kennemerland

Uitstekende verzorgde bestelling geleverd

Peter Koopman

Zeer snelle reactie

Klimaatfonds Nederland

Goede service en flexibel!

Bert Smits total house care

Helemaal top

Patrick Caljouw | Istimewa Elektro

Volgens afspraak

Kees Mol

TrafficSupply ik kocht bij jullie diverse items alles super netjes verpakt en verstuurd maar ik had op één bord een klacht en deze hebben jullie na mijn melding direct netjes opgelost en opnieuw... TrafficSupply ik kocht bij jullie diverse items alles super netjes verpakt en verstuurd maar ik had op één bord een klacht en deze hebben jullie na mijn melding direct netjes opgelost en opnieuw toegestuurd. Bedankt en tot de volgende keer.

DVM

Prachtig werk en goede kwaliteit

klant

Prima snelle service, maar de doos was wel belachelijk groot voor een kleine bestelling.

Reactie Huisnummerpaalkopen.nl:

Beste Johan,
Beste Johan,
Naar aanleiding van je review hebben we elkaar telefonisch gesproken. Tijdens ons gesprek gaf je aan dat je je bestelling graag in een kleinere verpakking had ontvangen. Helaas ontbrak de doos bij ons om de inhoud van jouw bestelling nog kleiner te verpakken.
Uiteraard doen wij ons best om onze producten zo goed en efficiënt mogelijk te verpakken.
Binnen TrafficSupply houden wij ons actief bezig met het verbeteren van het gereed maken van bestellingen voor verzending. Grote kans dus dat je bij een volgende bestelling een doosje ontvangt wat beter past bij de inhoud van jouw bestelling! 😉 We zijn in ieder geval blij dat je tevreden bent met onze service en de producten! In de toekomst hopen we je weer te zien, zodat we de 6 kunnen verbeteren naar een 10! 🤩
Een fijne dag namens #TeamTrafficSupply

Marc V

Plaat lichtjes beschadigd aan de rand. Geen ernstig probleem maar even te melden.