Ann Steenberghs

Top,snelle verzending

Marry Gerwig

(Bewerkt)

Uitstekende afhandeling

Zelf een verkeerde bestelling gedaan. Retour gestuurd. Maar deze is niet aangekomen bij Huissteden en kwam weer terug bij mij. Ik was hier niet blij mee. In overleg met Huissteden nogmaals retour... Zelf een verkeerde bestelling gedaan. Retour gestuurd. Maar deze is niet aangekomen bij Huissteden en kwam weer terug bij mij. Ik was hier niet blij mee. In overleg met Huissteden nogmaals retour gestuurd op hun kosten.
Prima geregeld en heel snel en vriendelijk geholpen.

Rita Neujens

Alles super

Nee voor mij perfect

gert vereecken

Geen opmerkingen op bedrijf ,wel op hun transporteur

post nl leverde op locatie 7 km van mijn woonplaats .overdag duurt die verplaatsing en parkeren :30 min .De allochtone man ,die zeer vriendelijk was en perfect Nederlands spreekt ,bedient eerst al... post nl leverde op locatie 7 km van mijn woonplaats .overdag duurt die verplaatsing en parkeren :30 min .De allochtone man ,die zeer vriendelijk was en perfect Nederlands spreekt ,bedient eerst al zijn klanten ,ook terwijl hij met mij al bezig was .Logisch vanuit het standpunt van die man ,enerverend als je dan nog een half uurtje moet rekenen om terug thuis te raken.
PAKJE OPHALEN :1H15 +verplaatsingskosten
en dat terwijl post nl ook in plaatselijk postkantoor levert : op 5 min wandelen.

Sylvia van Adrighem

Mooie winkel en prima webshop

Leonique Ouden

Goede en snelle service

Misschien dat je je bestelling op kan halen bij een ophaalpunt

Marie-Louise van Dijk-van de Riet

Heel goed,

Joanna van Dijk

Fijn en betrouwbaar bedrijf met goede service. Wanneer ik iets zoek op het gebied van naaien slaag ik hier eigen altijd. Zoveel onderdelen voor de bernina 1000 serie ook!

Linda Tauber

Snelle levering en duidelijke info op de website