Hups

Wil

Ben blij dat er zoiets als Hlprs bestaat. Met de personeelstekorten en te weinig vakmensen is dit een effectief platform om een goede kracht te vinden.

Reactie Hups:

Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijne dag verder! :)

D Jong

3x geboekt en 3x geen helper op komen dagen. Ik krijg als het goed is wel mijn inschrijfgeld terug als ik hier een email over stuur. Vandaar 2 sterren.

Beste heer Jong,
Beste heer Jong,
Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat er uiteindelijk geen helper is geweest. Hopelijk gaat het via een andere partij lukken om een geschikte dienstverlener te vinden.
Prettige dag verder!

C.J. Barth

Twee jaar geleden in corona tijd snel een helper gevonden. De site van hlprs werkt over het geheel genomen prima. Klantenservice reageert snel en correct. Die hadden we nog wel eens nodig omdat een... Twee jaar geleden in corona tijd snel een helper gevonden. De site van hlprs werkt over het geheel genomen prima. Klantenservice reageert snel en correct. Die hadden we nog wel eens nodig omdat een afspraak meer dan 24 uur tevoren moet worden geannuleerd, wat bij ziekte doorgaans een te lange tijd is. Daar zou hlprs toch eens naar moeten kijken of ziekmeldingen niet eenvoudiger afgehandeld kunnen worden door de gebruikers zelf.

Reactie Hups:

Bedankt voor je positieve review!

Particulier

List en bedrog? In ovember heeft mijn zus voor mij een 'dienst' aangekocht, om mij als mantelzorger te ontlasten. Kleine klusjes kunnen ze niet uitvoeren en grote klussen al helemaal niet. Maanden... List en bedrog? In ovember heeft mijn zus voor mij een 'dienst' aangekocht, om mij als mantelzorger te ontlasten. Kleine klusjes kunnen ze niet uitvoeren en grote klussen al helemaal niet. Maanden lang laat UW Assisitent niets horen. Al weken geleden beloven ze het geld terug te storten, maar helaas, niets. Ook niet na herhaalde emails.

Reactie Hups:

We betreuren het zeer dat zaken op deze manier voor u zijn verlopen. Door een uiterste ongelukkige samenloop van omstandigheden en misverstanden heeft het veel te lang geduurd voor u het beloofde... We betreuren het zeer dat zaken op deze manier voor u zijn verlopen. Door een uiterste ongelukkige samenloop van omstandigheden en misverstanden heeft het veel te lang geduurd voor u het beloofde geld teruggestort heeft gekregen. In een persoonlijk bericht aan u is dat ook uitgebreid uiteen gezet. Via deze weg bieden wij u nogmaals onze oprechte excuses aan voor de ontstane situatie. Inmiddels heeft u het geld gelukkig op uw rekening mogen ontvangen.
Het is mogelijk om via UWassistent dienstverleners in te schakelen voor kleine (en sommige grote) klussen in huis. Echter, niet iedere klus is even geschikt voor een dienstverlener via UWassistent. Het lukt dan ook niet altijd om een geschikte dienstverlener voor te stellen, waardoor sommige klussen jammer genoeg niet uitgevoerd worden.

MBurgers

Erg blij mee

Reactie Hups:

Hartelijk dank voor uw positieve review!

D. Veraart

Prettige samenwerking

Reactie Hups:

Bedankt voor je positieve review!

W van Beek

Duidelijke website en snel geholpen

Reactie Hups:

Bedankt voor de positieve feedback!

Kleverlaan

Uitstekende ervaring met UWassisten!

Reactie Hups:

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank voor uw review.

Vipnight André Jansen

Uitstekende ervaring

Reactie Hups:

Super om te horen dat je er zo blij mee bent.
Dankjewel!