Hups

Willem Hazenberg

Keurig geholpen door petra en doorverwezen naar Hans Baltus

Reactie Hups:

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Bleker

Goede hulp gekregen via hlprs.nl

Reactie Hups:

Dank je wel voor het plaatsen van deze positieve review!

Annetje Huizinga

Prettig bedrijf goede klantenservice

Bedankt voor de review!

Jelle

Heel fijn, duidelijke voorwaarden. Fijne website. Alles snel geregeld.

Reactie Hups:

Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Meijs

Via hen heb ik bij de tweede boeking een uitstekende hulp gevonden

Reactie Hups:

Wat ontzettend fijn dat je een goede hulp hebt gevonden via ons!

Edward

Het aantal reacties op een boeking is zeer beperkt, ook als je tientallen mensen selecteert. Het lijkt er wat dat betreft niet op dat alle 'nieuw op' profielen echt zijn. De bemiddelingskosten per... Het aantal reacties op een boeking is zeer beperkt, ook als je tientallen mensen selecteert. Het lijkt er wat dat betreft niet op dat alle 'nieuw op' profielen echt zijn. De bemiddelingskosten per uur zijn aan de hoge kant, waardoor de helpers elders mogelijk meer kunnen verdienen en daardoor snel weer weg zijn. Continuïteit is dus een issue.

Hallo Edward,
Hallo Edward,
Bedankt voor je review. Jammer dat je weinig reacties krijgt op je boeking. We zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons netwerk aan helpers. Je kan altijd over een tijdje nog eens kijken hoe dan het aanbod is in jouw regio.
Team Hlprs

G

Niet schoongemaakt toch uren gedeclareerd.

Reactie Hups:

Bedankt voor het plaatsen van deze feedback. Jammer om te horen dat u niet geheel tevreden bent geweest over de geleverde diensten.
We hebben hier al eerder contact over gehad. Er is een hulp...
We hebben hier al eerder contact over gehad. Er is een hulp geweest en die heeft schoongemaakt. U heeft de uren en de werkzaamheden ondertekend op een werkbriefje. Door middel van dit werkbriefje geeft u akkoord dat de uren gefactureerd mogen worden. Veel later geeft u aan dat u niet geheel tevreden bent, wat natuurlijk ontzettend jammer is. We adviseren om de volgende keer het werkbriefje niet te ondertekenen en dan gelijk contact op te nemen met het hoofdkantoor, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.
We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

N.Thierens

Inhuur tuinhulp

Reactie Hups:

Dank je wel voor de review!

Elise

Toen de schoonmaker kort voor de afspraak was verhinderd, kreeg ik snel reactie en werd de afspraak door hlprs geannuleerd. Daarna een nieuwe afspraak gemaakt met de helper en ze heeft ons super... Toen de schoonmaker kort voor de afspraak was verhinderd, kreeg ik snel reactie en werd de afspraak door hlprs geannuleerd. Daarna een nieuwe afspraak gemaakt met de helper en ze heeft ons super geholpen.

Reactie Hups:

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Fp

Goed!