Hups

Particulier en lid van de ANBO (Nadia Saro)

Ik ben al een paar jaar lid van de ANBO, las of lees ook altijd de informatie dat ik toegestuurd krijg. Ik haal heel veel nuttige informatie uit en geef mijn zusje ook die bladen om te lezen. Mijn... Ik ben al een paar jaar lid van de ANBO, las of lees ook altijd de informatie dat ik toegestuurd krijg. Ik haal heel veel nuttige informatie uit en geef mijn zusje ook die bladen om te lezen. Mijn ervaring mijn UWassistent is heel positief. Ik kreeg een aardige mevrouw aan de telefoon en legde precies uit wat ik wilde weten over de hulpdiensten. Ik ben heel content met UWassistent.

Angelique van der Pol

Prima, goede ervaring gehad.

Reactie Hups:

Bedankt voor uw positieve review!

M. L.

Geen enkele Hlpr reageert. Voor mij totaal niet nuttig.

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Wat jammer dat je tot heden geen reactie hebt ontvangen! Ik heb ook even met je meegekeken, maar ik zie dat er wel iemand interesse had getoond om voor je aan de slag te gaan, maar dat je diegene hebt afgewezen. Ik ga er dan vanuit dat je de kandidaat niet geschikt vindt. Jammer! Wij kunnen niet altijd beloven dat iedereen hulp vindt via ons, anders zou je altijd een nieuwe boeking kunnen plaatsen. Hopelijk krijg je dan wat meer reacties.
Team Hlprs

Hakkert

Slecht

Reactie Hups:

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent.
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent.
Zodra een betaling door jouw klanten is voldaan, ontvang jij jouw uitbetaling. Hierdoor kan het per maand wat verschillen wanneer jij jouw betalingen hebt ontvangen. Wel zien we dat de meeste van jouw betalingen aan jou zijn uitbetaald tussen de 8e en 14e van de maand.
Je opmerking op het niet beantwoorden van e-mails bevreemdt ons wat, daar je ons eerder hebt laten weten dat je geen e-mails meer van UWassistent wilt ontvangen. Daar is dan ook rekening mee gehouden. Wanneer er vragen per mail gesteld worden, worden deze vanzelfsprekend beantwoord.

Til Doesburg

Geweldig !

Zonder

Positief

Reactie Hups:

Bedankt voor uw positieve review!

Hans Jans

Reactie Hups:

Bedankt voor de positieve review!

Wildschut

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ben goed geholpen met vinden van hulp.

Reactie Hups:

Wat fijn om te mogen horen! Bedankt!

Joe

Zeer professionele en regelmatige communicatie die me op de hoogte houdt.

Reactie Hups:

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt!

Wierstra