Hups

Joke

Hoera, een geweldige hulp dankzij Hlprs! Maar wat een ellende ging daaraan vooraf: een hulp die nooit bij mij heeft gewerkt wordt toch in rekening gebracht, hoewel ik nu een prima hulp heb, blijft... Hoera, een geweldige hulp dankzij Hlprs! Maar wat een ellende ging daaraan vooraf: een hulp die nooit bij mij heeft gewerkt wordt toch in rekening gebracht, hoewel ik nu een prima hulp heb, blijft men mij vragen of ik nog een hulp wil, enz. Aan hun administratie zouden ze dus echt wel eens wat mogen doen. Maar met die prima hulp ben ik hartstikke blij.

Beste Joke,
Beste Joke,
Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te horen dat het begin niet helemaal naar wens is verlopen. Het systeem is grotendeels automatisch, maar wij zijn er altijd om zaken aan te passen wanneer het nodig is. We hebben de onterechte facturen dan ook eruit gehaald.
Mocht er nog een keer iets zijn, dan horen we dat graag.

R. spape

Doen wat ze beloven

Ton de Munnik

(Bewerkt)

Mijn ervaring met het bedrijf werd beïnvloed door onduidelijkheid over het tijdstip van verzenden van de factuur voor de klussen die bij me zijn verricht. Na een telefonisch gesprek met één van de... Mijn ervaring met het bedrijf werd beïnvloed door onduidelijkheid over het tijdstip van verzenden van de factuur voor de klussen die bij me zijn verricht. Na een telefonisch gesprek met één van de medewerkers is me het duidelijk geworden en kan ik alleen maar zeggen, dat uit oogpunt van zorgvuldigheid een aantal dagen verstrijken voordat de factuur verzonden wordt. Voor de rest alleen maar positieve ervaringen.
Wellicht verdient het aanbeveling om over de facturering wat duidelijker te zijn op de website.

Beste Ton,
Bedankt voor uw positieve review! Mochten er onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd even contact opnemen.
We hopen dat we je in de toekomst weer kunnen helpen mocht het nodig...
Beste Ton,
We hopen dat we je in de toekomst weer kunnen helpen mocht het nodig zijn.
Fijne dag!

josette olde kalter vertegenwoordiger Guus Schellinger

Nancy is toegankelijk , komt vlot en ze heeft evengoede service

Rie Meulenbeld

Goed , prima tuinhulp gehad

Reactie Hups:

Fijn om te horen dat er een prima tuinhulp is geweest!

Ingrid

Werkt snel en makkelijk

Reactie Hups:

Bedankt voor deze positieve beoordeling!

Muradin

Bedrijf heeft een goede methode om helpers en klanten met elkaar in verbinding te brengen.

Beste Muradin,
Hartelijk dank voor de review! We vinden het fijn te horen dat je tevreden bent met onze matchmethode.

L. de Leeuw

(Bewerkt)

Medio augustus 2023 heb ik een hulpvraag ingediend. Ondanks meerdere telefoontjes van mij heb ik totaal niets vernomen en staat de vraag er nog steeds (5 oktober). Ik heb intussen via een ander... Medio augustus 2023 heb ik een hulpvraag ingediend. Ondanks meerdere telefoontjes van mij heb ik totaal niets vernomen en staat de vraag er nog steeds (5 oktober). Ik heb intussen via een ander platform huishoudelijke hulp gevonden. De hulpvraag staat er nog steeds. Ik vind dit een zeer slechte zaak.
Maar toch: op 10 oktober ben ik gebeld door de contactpersoon in mijn regio, die mij zeer nadrukkelijk haar excuses heeft aangeboden. Zij zal uitzoeken wat er mis is gegaan bij de communicatie tussen het hoofdkantoor en haar. Zij bood mij aan om in de toekomstbij een zorgvraag rechtstreeks met haar contact op te nemen.
Ik wil mijn beoordeling even opschorten.

Beste heer / mevrouw de Leeuw,
Beste heer / mevrouw de Leeuw,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer dat er een miscommunicatie is ontstaan bij het verwerken van uw aanvraag. Hiervoor onze excuses. Fijn dat er ondertussen contact is geweest en dat ze op zoek gaat naar een passende hulp.
Team UWassistent

Wil Mes-Vendrig

Super tevreden

Reactie Hups:

Bedankt voor de positieve review!

Maakt niet uit

Oplichters je werkt jezelf de naad uit en hun gaan er vandoor met 1/3de van jou geld zonder iets voor je te betekenen

Reactie Hups:

Bedankt voor je feedback.
Bedankt voor je feedback.
Wat jammer dat je ontevreden bent met je verdiensten via Hlprs. Zoals we al eerder met je hebben besproken, stel jij je eigen uurloon in. Wij houden hier niets op in. We vragen per uur een bijdrage van de klant. We hebben natuurlijk kosten, en deze bijdrage helpt ons o.a. onze website, klantendienst, en andere dingen te runnen. Dit bedrag wordt door de klant betaald, niet door jou. De bedragen die de klant op de website ziet zijn all-in; dus inclusief jouw uurloon, maar ook de bijdrage die we per uur vragen.