We moesten onze badkamer verbouwen en hadden dat lang uitgesteld wegens het dan missen van een douche. Nadat wij van huurdouches hadden gehoord hebben wij "Huur een Douche" gevonden. Online reviews... We moesten onze badkamer verbouwen en hadden dat lang uitgesteld wegens het dan missen van een douche. Nadat wij van huurdouches hadden gehoord hebben wij "Huur een Douche" gevonden. Online reviews daarvan waren goed, en wij zijn zelf ook erg tevreden.

Wim Bargerbos, Zoetermeer

Prima service en heerlijk douchen!

Blokdijk

Super geregeld !!
Snel en professioneel. We konden de douche langer lenen. Zou het iedereen aanraden.

Claudia

Super service. Aardig personeel. Goed bereikbaar. Duidelijke offerte. Vertrouwen in de klant door achteraf te kunnen betalen.

Goede afspraken gemaakt en zijn ook nagekomen. Prima service.

Douche aangevraagd, afgestemd en geleverd. Na afloop volgens afspraak weer opgehaald.

Echt super. Afspraken werden netjes nagekomen.

Douche kon op korte termijn geplaatst worden, goede service.

Henk

Prima douche. Vlotte en plezierige levering. Wat langere duur van de huurperiode was geen probleem.
Nog wel een advies: een rekje om je douchebenodigdheden in op te bergen.

Fam. Dubois

Wij hebben net een badkamerverbouwing achter de rug, door een douche te huren bij Paul van Ree is dit heel comfortabel geweest!!
Paul heeft de douche opgezet en aangesloten binnen een uurtje....
Paul heeft de douche opgezet en aangesloten binnen een uurtje. We hebben daardoor 2 weken heerlijk thuis kunnen douchen met 4 personen( met een heerlijke waterstraal) en waren niet genoodzaakt om bij de buren of familie aan te kloppen, helemaal super!
Het was ook echt niet duur.

Nogmaals bedankt Paul!!