Willem

Persoonlijke hulp en goede service!

Windt

Wij vonden het een super oplossing. Lekker douchen terwijl de badkamer verbouwd word. Hij word netjes geplaatst en opgehaald. We hebben er nog een paar weken langer gebruik van gemaakt. Ook dat was... Wij vonden het een super oplossing. Lekker douchen terwijl de badkamer verbouwd word. Hij word netjes geplaatst en opgehaald. We hebben er nog een paar weken langer gebruik van gemaakt. Ook dat was geen probleem. In totaal 7 weken gebruik gemaakt van huur een douche. SUPER!!!! Wij kunnen het iedereen aanraden.

Keurig op tijd gebracht en gehaald, netjes geïnstalleerd, vriendelijke benadering, de boel netjes achtergelaten en net voor vertrek nog even extra controleren of de verbindingen echt volledig... Keurig op tijd gebracht en gehaald, netjes geïnstalleerd, vriendelijke benadering, de boel netjes achtergelaten en net voor vertrek nog even extra controleren of de verbindingen echt volledig waterdicht zijn.

Paul Smnit

Een fantastische tijdelijke oplossing voor een ongemakkelijke tijd (verbouwing douche).

Rene van der Sterren

Wist eerst niet dat het bestond.
Gevonden via google en alleen maar positief.
Netjes geplaatst en opgehaald en alles weer in originele staat gebracht.
Zelfs waterresten werden weg...
Wist eerst niet dat het bestond.
Gevonden via google en alleen maar positief.
Netjes geplaatst en opgehaald en alles weer in originele staat gebracht.
Zelfs waterresten werden weg gezogen na afbreken.
Alleen maar positief en een super uitkomst.

Leendert Vinck

Uitstekend. Perfecte service. Sluitende afspraken. Snelle reactie bij storingen. Echt een uitkomst en aanrader.

Beljaars

Goede service,, werkt prima,, tevreden klant.

Prima service. super

Prima bedrijf, zeer correct en stipt t.a.v. afspraken.

den haag

Zeer snelle, flexibele service, ik zou ze zo weer inhuren!